![]() |
doktor beey :)
işte yeni bir oyun daha doktor bey dicaz :) üstteki doktor beyle başlıyan bişey sorcak alttakide cevap yazıp yeniden soru sorucak:D lütfen üsttekini rencide etmeden cevap yazalım hepinize iyi eğlenceler Doktor Bey Aşk Acısının İlacı Var mı :D:D |
Var Kızım sana sağlamından bir ağrı kesici yazayım bir haftaya bişeyciğin kalmaz :) :)
lotoyu bulmama yardımcı olacak bir ilaç var mı yawww |
var kardeş, şimdi bir eczaneye gidiyosun ve bir uyku ilacı satın alıyosun eve gelip ilacı içtikten yarım saat sonra muhtemelen lotoyu kazanmış olursun :D
dohtur bey elimdeki e-ticaret web sitesi projesini kaç günde bitirebilirim? ;) |
Bak evladım eğer bu sitede oyalanıp projenin başına dönmezsen çıkmaz ayın son çarşambasında biter :D
Doktor Bey/Hanım şu liselerin puanını biraz aşağaa çekmenın yolu yokmu? Şöyle 9 puan fena olmazdı :) |
bak evladım eger sıtede oyalanıp sınavlarına calısmazsan o puan ancak cıkmaz ayın son carsambası 9 puan ıner :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
doktor bey şu dönem sonu muhasebesınden gecmenın yolu nedır? |
şimdi gidiyosun bi 1 milyoncuya. ordan bi hesap makinası al. geli eve. 4 işlemini geliştir. çarpma bölme toplama çıkarma egzersizleri yap.bak sınavda faydasını görüceksin D:
Doktor "Hanım!!" :D Staj defterimi doldurmayı nasıl becericem?? |
en azından ben sana faydalı bılgı vereyım...ne yapıosan onu yaz gıtsın..
doktor bey pc kolıklıgımden nası vazgecerım :D |
sana süper bir tavsiyem olucak: pc başındayken sarımsak ye ve nefesini kokla. bi daha yanaşmazsın eminim :D
doktor bey/hanım tembelliğime bi çare çareee!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.