![]() |
Aşık mı oluyorum?
Aşık mı oluyorum?
Birine delice aşık olmanın nasıl bir duygu olduğunu bilirsiniz. Peki ya bilmeyenler ne yapmalı? İşte aşık olduğunuzu anlamanızı sağlayacak çok özel ipuçları... * Hoşlandığınız erkek bir sanatçıyı sevdiğini söylediğinde, bir hafta içinde o sanatçının bütün albümlerini satın alırsınız. * Kötü patronunuz? Sanki artık o kadar da kötü değil. Sabah sıcak su mu akmıyor? Akmasın, soğuk su insanı canlandırır diye düşünürsünüz. * Her sohbette mutlaka onun da adı geçer. Hatta konuyla ilgisi olmasa da, ne yapar eder, konuyu ona bağlamaya çalışırsınız. * Burcunu öğrenip, sizin burcunuzla uyumlu olup olmadığını araştırırsınız. * Türlü bahaneler yaratıp, onunla karşılaşma ve sohbet etme imkanı yaratırsınız. * Herhangi başka bir kadınla konuştuğunu gördüğünüzde, o kadını kıskanıp, ondan nefret edersiniz. Mutluysanız * Anlaşılmaz bir biçimde Brad Pitt, George Clooney, Justin Timberlake veya Johnny Depp hayranlığınız sona erer. * Gün boyunca sürekli onun ne kadar çekici ve etkileyici bir erkek olduğunu düşünüyor ve onu özlüyorsanız... * Onu arkadan görünce, çocuk gibi sevinip, içinizden gözlerini ellerinizle kapatmak ve muzip bir sesle "Bil bakalım ben kimim?" diye sormak gelir. * Sebepsiz yere onunla ilgili detaylar öğrenmeye çalışırsınız. Lisede yüzme şampiyonu olduğunu veya üniversitede en çok ekonomi dersini sevdiğini, bir ailesi bir de siz bilirsiniz. Öyle tatlı ki... * Kredi kartlarınızın ekstresi geldiğinde, daha önce spor kıyafetlere, müzik CD'lerine verdiğiniz parayı, seksi iç çamaşırlarına ve parfümlere verdiğiniz görürsünüz. * Ona komik bir takma isim bulursunuz. * En kötü fıkrasına deli gibi gülersiniz. * Asla affetmeyeceğinize yemin ettiğiniz eski sevgilinizle karşılaştığınızda, hiçbir kızgınlık hissetmeden hatırını sorarsınız. * Araba plakasında isminin baş harflerini hemen fark edersiniz. * Bütün arkadaşlarınıza onun hakkında çeşitli şeyler anlatırsınız, anlatılan bir hikayenin sonunda, "Öyle tatlıdır ki, anlatamam" diye eklemeyi de unutmazsınız. * Hafta sonu programını sormak için iki sayfalık bir elektronik posta hazırlayıp, onu arkadaşlarınıza okutursunuz. Ve rüyalar * Aynı eğlence mekanında bulunduğunuzu fark ettiğinizde, ilgisini çekmek için dans gösterisi yaparsınız. Yorgun olup, eve gideceğini söyleyince aniden siz de yorulduğunuzu fark edip, mekandan ayrılırsınız. * Yatağa girdiğinizde, onun uyurken ne giydiğini ve o anda yalnız olup olmadığını düşünürsünüz. Rüyanızda onu görürsünüz. |
super ya ne denirki bunun uzerine ellerine saglik....
|
vay be kanka sende ne cevherler varmıs da haberimiz yok:))
|
yoksa sen aşıkmısın.....?
nik, soyle bakalım....! |
(.....) !!!!:biggrin:
|
birileri aşık olmuş...
belli:D:D:D |
bu bana uyuyo ama aşık değilim sanıyodum aşıkmıyım şimdi ben??? :confused:
|
Teşekkürler...
|
eyw kanka insan sadece tek taraflı oluyorsa aşık aşkın yalan olduğunu anlıyor
|
Ellerİne SaĞlik
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.