![]() |
favori şarkılarınız nedir.. ??
en cok dinledginz veya vazgecemeyecegınız sarkılar neler *? benden size kocaman liste .. :) çağla ata hain eller nilufer örer mevsim bahar grup nara ne olur gitme berkay gözlerin cash flow beni bana sor (en buyuk favorımlerden biri ) faruk k korkak faruk k bana geri dön * emre kaya ağla emre kaya cocuk gibi aglayacagım çagrı bi sigara içimlik daha kal funda arar alagül hadise biraz sabret gökhan türkmen büyük insan serhat beduk son sigaramsın mustafa ceceli karanfil (bu sarkı bana hep ugurlu gelmıstır ) hayki garez kim sevdi seni benım kadar (son bölum favorım ) gökhan özen öldurur sevdan tuba özerk gidesim geldı gökçe anladım ki ( bence sarkı daha bı guzel olmus gökceyle ) |
genelde duygusal sarkı dınledıgım ıcın bunları yazdım :)
|
Trijntje Oosterhuis - Somebody Else's Lover
Scorpions - Send me an angel Yalın - Ah be kardeşim Tomcraft - Prosac NİLGÜL - YILLAR YOLLAR Lady Gaga- Poker Face Richard X vs Liberty X - Being Nobody BENDENİZ YA SEN YA HİÇ Linkin Park Live - Breaking The Habit Toygar Işıklı - Kalbimdeki Sancı |
grup nara ne olur gitme güsel şarkı
favori şarkılarım genelde internette söylenen amatör parçalar |
SlipKnoT - Heretec Anthem
SlipKnoT - The Shape SlipKnoT - Psychosocial SlipknoT - Sic SlipKnoT - PuLse Of Maggots |
sagonun tüm parçaları
|
nezih yüregim agır yaralı derinden gökhan türkmen sevdam gökce kırgız haketmedın tripkolik sonu gelmez gökhan türkmen dön sezen aksu vazgeçtim tuna tabu aşkın ölüm kokuyor özcan deniz kalp yarası kerim tekin kara gözlüm |
lezan mutlu hançer * favorim
murat boz sallana sallana irem kölem ol betül demir yeter burcu güneş gözlerinde bıraktım aşkıı |
TRAßZ0NSP0R^MUN ßÜtÜN MarşLaRı we qneLde damar rap dınLéRim..
|
ßnde ßéŞiKTaŞ^mınn Taßiqde x)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.