![]() |
ah Sarışınım!
:smile: SARIŞIN FIKRASI:)))
> >Istanbul'da sarisinin biri hayattan o >kadar bezmis > ki kendini bogazin soguk sularina birakarak hayatina son >vermeye > karar > vermis. Bogaziçi köprüsünden geçerken arabasini >durdurmus, bariyerlere > çikmis ve titreyerek az sonra kendisini bu çekilmez >hayattan > kurtaracak > olan sulara baka baka aglarken yanina genç ve yakisikli >bir genç > gelmis.Genç ona acimis ve sarisinin ellerini tutup "Bak, >yasaman için > çok > neden var.Yarin sabah gemim Amerika'ya gitmek üzere >demir > alacak.Eger istersen, seni de çaktirmadan gemiye alip >saklayabilirim.Sana > hem > yemek > getiririm hem de sana çok iyi bakarim." demis. Sarisin >bakmis > kaybedecek > bir sey yok; belki de Amerika'ya gidip yeni bir >baslangiç yaparim > umuduyla > denizcinin teklifini kabul etmis. O aksam denizci genç >onu gemiye > almis > ve filikalardan birine saklamis.Her gece sarisina üç >sandviç > ve bir meyve getiriyormus, sonra da sabaha kadar >sevisiyorlarmis. Bir kaç > gün > sonra, kaptan rutin kontrolleri sirasinda sarisina > rastlamis.Orada ne aradigini sormus. Sarisin da "Ben bu >gemideki > denizcilerden biriyle anlastim. O bana her gün yemek >getiriyor ve > Amerika'ya gitmemi > sagliyor. > Ben de onun benimle sevismesine izin veriyorum." demis. >Kaptan, > "Seninle > sevistigi kesin küçük hanim da .... "Bu >Kadiköy-Besiktas vapuru". |
güzelmiş... devamını bekliyorum..
|
çok güzellll
|
ah ulan ah, uyanığa bak.
|
eline sağlık
|
güzelmis emegine saglik.
|
hoşmuş gerçekten
|
|
http://img403.imageshack.us/img403/861/141oh0ve.gifadam uyanıkmış
|
afferin adama kafası çalışıyormuş
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.