![]() |
Nasıl ağlamam hakkındaki yorumlarınız buraya.
bir arkadaşımızın yazdığı ve seslendirdiği ve bizden tanıtmamızı istediği sitemizden indirmiş olduğunuz nasıl ağlamam adlı şarkı için yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz.:smile:
indirmemiş olanlar burayı tıklayarak indirebilirler. |
Abi heLaL oLsun kimdir ßu arkadaş nedir necidir kimcidir ßi zahmet ßana Haber verin Tanışmak isterim gerçekten çok güzeL ...!!
|
dinleyemdim ki yaww açamıyorum ama dinlemeye çalışcam...
süper olmuş yaaa şimdi dinledim gerçekten güzellll.... |
SevgiLi Dostum Crazy Eğer arkadaşa iLetirsen ßana [......... msn inden uLaşsın iLgine şimdiden teşekkürler kanka ..
Mail adresi vermek yasaktır... |
cok hos ve güzel
|
helal olsun ulan çok iyi konser ayarlayalım bu arkadaşa yaws para kazansın bu işten ama buyuk ihtimal kazanıyodur...
|
Yaw Ben Diyorum Arkadaşı ßana uLaştırın işte ßen Zaten Prof. Müzisyenim Her yoL paris AyarLarız oNada ßişiLer ekmek Yer ßu işten .. Gerekirse Orkestra ayarLanır her şey ßuLunur...
|
gerçekten mükemmel ses var,güzel ve anlamlı sözler,umarım güzel bir yere ulaşır,
|
dinleyelim bakalım
|
gerçekten süper yaa valla hoşuma gitti offff çokk mükmmel ses ve şarkının sölzeride süper yaa helal olsun çok güzel tebrikler
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.