![]() |
Temel ve Tarikat :)
>>>Temel tarikata girmek için başvurmuş. Şeyhin
karşısına çıkarmışlar. >>>>>>Temel: >>>>>>- Şeyhim tarikata girmek istiyorum demiş. >>>>>>Şeyh de : >>>>>>- Olur, ama 3 hafta karınla yatmayacaksın. demis. >>>>>>Neyse aradan uc hafta gecmis ve temel Seyhin onune tekrar gelmis. Şeyh sormus : >>>>>>- Temel tamam mi ? Sabredebildin mi ? >>>>>>Temel : >>>>>>- Valla, ilk hafta hiç problem yoktu. İkinci hafta sabrım çok >zorlandı. >>>>>>Ama dayandım. Üçüncü hafta bir gun Migros'a gitmiştik. Benim karı >üst >>>>>>raflardan bir iki paket almaya calışıyordu. Hatunun bacakları >gözükünce >>>>>>içim gitti. Daha sonra paketler yere düştü. Benim karı da paketleri almak için eğilince dayanamadım daldım demiş. >>>>>>Şeyh de: >>>>>>- Aaaa olmadı. Şimdi biz seni tarikata alamayız. deyince, >>>>>>Temel : >>>>>>- Siktiret tarikatı bizi artık Migros'a bile almıyolar. |
kanka bizide almayacaklar migrosa bu gidişle
|
niye kanka yaw :) biz bowling oynamaya gidiorus sadece :) alişveriş e gidios :) tutupta kimseye asilmios migrosta :)
|
hehehe kanka sagol
|
paylasım ıcn saol
|
|
http://img403.imageshack.us/img403/861/141oh0ve.gifellerin dert görmesin
|
eyw kanka
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.