![]() |
tüketici sikayetleri
Buzdolabında mum yaktı
> Diyarbakır'da buzdolabının içini aydınlatan ışığı yetersiz bulan > bir vatandaş, içine birkaç mum yerleştirerek kendince sorunu çözmüş. Ancak mum buzdolabının tavan kısmını yakınca da "Bu nasıl buzdolabı" diyerek üründen şikâyetçi olmuş. > > 'Sebzeliği büyütün' > Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki tüketici toplantısında bir kişi, > buzdolaplarının sebzeliklerinin daha büyük olması gerektiğini > söylemiş. Bu talebin nedeni sorulduğunda, "Yaz ayları çok sıcak > geçiyor. Ayakkabılarımızı içine koyup soğutuyoruz. Sebzelikler büyük olursa daha çok ayakkabı alır" yanıtını vermiş. > > Eritti, 'değiştirin' dedi > İstanbul'da bir müşteri, elektrikli su ısıtıcısının eridiği > şikâyeti ile servise başvurmuş. Şikâyet incelenince ısıtıcının > elektrik ile çalıştığını bilmeyen müşterinin, ocağının üzerine su ısıtıcısını koyarak su kaynatmaya çalıştığı anlaşılmış. Ocaktaki ateşin erittiği ısıtıcının yenisi ile değiştirilmesinde müşteri çok ısrarcı olmuş. > > Buzdolabında minder keyfi > Erzincan'da aşırı sıcaklardan bunalan bir ev hanımı raflarını > çıkardığı buzdolabının içine minder koyarak oturmuş. Kapısı açık kalan buzdolabının kompresörü bozulunca 'iyi soğutmuyor' diyerek firmanın ürününden şikâyetçi olmuş. > > 'Çevirdim ama hâlâ görmüyor' > Bir tüketici, dökümanı yazıcıya aktaramadığından şikâyet etmiş. > 'Bilgisayar yazıcıyı görüyor mu' sorusuna da 'Ekranı yazıcıya çevirdim ama hâlâ görmüyor' cevabını vermiş. > > 'Ocağa koydum ama...' > Diyarbakır'da fritöz alan bir tüketici, ilk kullanımda fritözün > eridiğini görünce hemen bayinin yolunu tutmuş. Erimiş fritözü > göstererek, 'arızalı mal satıldığını' iddia etmiş. Nasıl kullandığı sorulunca da "Ocağı yaktım, fritözü üzerine koydum, ama hemen eridi" demiş. > > 'Üçüncü disketi almıyor' > Bir tüketici, bilgisayar harddiskinin ikiden fazla disket > almadığı şikâyeti ile bayiye başvurmuş. "İlk disketi sürdüm, > ikincisini sürerken çok zorlandım ama üçüncüsü asla içeri girmiyor" demiş. Bir başka tüketici "Ayak pedalına basıyorum, basıyorum, > çalışmıyor" diye şikâyette bulunmuş. Müşterinin pedal diye fare'ye bastığı anlaşılmış. > > 'Elbisemi yaktı' > Mersin'de fırının içinde elbisesinin yandığını söyleyen bir > müşteri teknik servisi çağırmış. Elbisenin yanarak fırının içine yapışmasından yakınan tüketiciye fırınında sadece yemek pişirmesi önerilmiş. > > 'Yumurtaları patlattı' > Şanlıurfa'da bir müşteri, satın aldığı mikrodalga fırında yumurta > kaynatmayı denemiş. Fakat basınç nedeniyle yumurtalar patlamış. Ancak şans eseri mikrodalga infilak etmemiş. Müşteri "Yumurta bile > kaynatamıyor, bu fırını ne yapayım" diyerek fırını iade etmeye > kalkışmış. > > Lahanayı makinede yıkadı > 'Bu makine çiziyor, iyi yıkamıyor' diye servise başvuran bazı > tüketicilerin, 'daha temiz olsun' diye ıspanak, lahana gibi yıkanması zor sebzeleri bulaşık makinesinde yıkadıkları tespit edildi. > > Ütüyü ocakta ısıtmaya kalktı > Mersin'de son model ütü alan tüketici, elektrikler kesilince, > ütüyü ocakta ısıtma yöntemini denemiş. Ancak ütünün gövdesi yanmış. Bunun üzerine değiştirilsin diye bayiye başvurmuş. |
hey allahım yarabbim ya :)))
sağol kanka |
eywallah :)))
|
eywallah kanka
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.