![]() |
Call of Duty 2 - 1.2 Yaması
Uzun süredir bekletilen 1.2 yaması sonunda çıktı. Çoklu oyuncu desteğinde birçok güncelleme içeren yama, iki yeni haritayla geliyor.
http://itua.info/media/1/20050927-ca...duty2-logo.jpg AMD Dual-Core işlemcilerde oluşan hata giderilmiş (giden sağlık seviyesinin zamanında yerine gelmesi). Potansiyel bir açık olan harita sınırları dışına çıkılması giderilmiş. Beklenmedik bir zamanda oyun sunucusunun kapanmasına neden olan açık giderilmiş. Bundan sonra düşman üzerindeki crosshair kırmızı olmayacak. Ancak bu değişiklik takımdaşların arasında crosshair'in yeşil yanmasını değiştirmemiş. Call of Duty 2 1.2 Yaması |
selam,
bu sitede yeni oldugum icin biraz acemilik cekiyorum.Bu sebepten dolayi oyunu indiremedim,daha dogrusu (mercury server)YAZAN YERE KADAR GELDIGIMDE BIRAZ KORKTUM ACIKCASI.Indirme islemini sorunsuz nasil yapabilirim?ve herhangi bir ücret ödiyecekmiyim-yakalanma olasiligi ne kadar?cevap yazarsan sevinirim. |
bu site indirmek için üyelik istiyor....keşke daha iyi bir siteden upload yapsaydın konuyuda oyun hilelerine taşıyorum....
|
bu muhteşem bişey
|
eline sağlık
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:45 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.