![]() |
yardım bilgisayardan anlıyorum diyenler baksın
şarkıları hotmailde ne dinliyorum özelliği çalışşın diye windows mediadan dinliyordum yanlız fazla şarkı koyunca bilgisayar reset atmaya başladı,ardından dedilerki sen winamptan dinle sonra son 3defa farklı winamplar yüklemem rağmen hepside 2.açmamda sorun bildirip çalışmıyolar
sorun nerededir lütfen yardım windows media10u yükleyince 9u silmemmi lazım o yüzden yapabilirmi!!!' |
yaw 6kişi bakmış kimsede tık yok kimse anlamıyomu benim derdimden heeeyyyyyy!!!! yardım pelase
|
en basit yontem 1 saat ini ayır ve makinene format at ondan sonra temiz temiz kullan...
|
kardeş makinanda sorun wardır. en ,yi çözüm formattır.
mp 10 update yapmadıysan. sıfırdan yuklediysen yuklemeden önce mp9 u kaldırman gerekiyordu. selametle.. |
eywallah çok saolun,format atmayı düşünüyorum makine iyice yavaşladı zaten ama bilmiyorum format atmayı disk bölmeyi falan nası olacak o
|
ya makinaya nasıl format atılır bilmiyorum bilgilen dirirseniz sevinirim
|
işletim sisteminizin cd sini sürücüye taktıktan sonra pc cd ile başlatınız açılma sırasında cd ile on yukleme için bir tusa basın gibi bir ifade çıkacaktır herhangi bir tuşa basınız, biraz bekledikten sonra oradaki yönergeleri takip ederek istediginiz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.Disk bölümlendirme işlemini aynı yolla ve ya bilgisayarım simgesini sağ tıklayıp yönet seçeneğini seçtikten sonra depolama ile ilgili menüden sabit diskinizle ilgili işlemi bu kısımdan da yapabilirsiniz.
not:eğer cd ile başlatma bios ayarları gerektiriyorsa>> pc başlarken del/delete tuşuna basarak bios ayarlarından ayar yapmanız gerekir.cd ile başlamazsa buradan onu da anlatırım kolay gelsin.Selametle |
hayır birader media playerı silmene gerek yok o üstüne yama yapıyo ok
|
emin olmamakla birlikte işlemcinin aşırı ısındığını düşünüyorum. İçini bir temizle fanıda kontrol et bakalım bi değişiklik olacakmı
|
kanka forumda olması gerekiyr nasl format atılacagı uzun uzun resimli olarak atlatmış ordan bakabilirisn
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.