![]() |
5 dolar
New York`tan Los Angeles`e giden uçakta cingöz bir avukat ile sarisin bir hanim yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanimla yakinlasmak hem de hosca vakit geçirmek için bir oyun teklif ediyor. Kabul görünce oyunu anlatiyor:
-Size bir soru soracagim, cevabi bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksiniz bilemezsem ben size 50 dolar verecegim. Ve ilk soruyu soruyor: -Ay ile dünya arasindaki uzaklik ne kadardir? Kadin tek söz söylemeden çantasindan 5 dolar çikarip adama uzatmis. Soru sorma sirasi sarisina gelmis: -Tepeye 3 ayakla tirmanip 4 ayakla asagi inen sey nedir? Adam dakikalarca düsünmüs. Yaniti bulamamis... Cuzdanindan 50 dolar çikarip kadina uzatmis. Kadin parayi kibarca alip çantasina koyarken avukat merakla sormus: -Cevap ne? Kadin tek kelime etmeden çantasini açmis ve 5 dolar çikarip adama uzatmis... |
waybeee 1o dolara 4o dolar ne güzel iş yaa :)) kadın akıllıymıs :))
paylasım icin sağol, eline sağlık ... :) |
vayyy.iyi olmuş be
|
sağol kanka ...
|
off bu ne yaa ben bunu fıkralarla türkiye programında dinledim.reklam etmek gibi olmasım ama çok güsel isleyin siz de
|
http://img403.imageshack.us/img403/861/141oh0ve.gifoda güsel...akıllı kadın:)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.