www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   tabrikler trabzon (https://www.cakal.net/showthread.php?t=19868)

melgibson3000 04-30-2006 09:35 PM

tabrikler trabzon

arkadaşlar tüm trabzonu tebrik ederim nedeni ise sahada babalar gibi mücadele vermesinden dolayıdır türkiyede tüm takımların şu bu demeden mücadele etmesi gerekir bence trabzon bunu başardı galatasayar maçında berabere kalarak bence galibiyeti kaçırmışdı dün ise yine çok iyi mücedele ederek büyük takım olduğunu kanıtladı bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi bence lige bakdığımda trabnzonun yerinin 3 veya 4 üncü sıra olmadığını düşünüyorum türkiye lügünde fenerbahçeden sonra en iyi kadrınun trabzonda olduğunu düşünüyorum bi yattara gökdeniz fatih tekke fatih akyel ve daha birçoğu hangi takımda var tek şansızlıkları bu sene bu oyuncuları beraber oynatamamış olmasıdır ama ben inanıyorum seneye fenerbahçeyler mücadele edecek tek takım trabzondur hem güzel mücadelesiyle hemde onuruyla tekrardan trabzonu tebrike diyorum

carsi1903 04-30-2006 09:40 PM

Alıntı:

İlk Gönderen melgibson3000
arkadaşlar tüm trabzonu tebrik ederim nedeni ise sahada babalar gibi mücadele vermesinden dolayıdır türkiyede tüm takımların şu bu demeden mücadele etmesi gerekir bence trabzon bunu başardı galatasayar maçında berabere kalarak bence galibiyeti kaçırmışdı dün ise yine çok iyi mücedele ederek büyük takım olduğunu kanıtladı bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi bence lige bakdığımda trabnzonun yerinin 3 veya 4 üncü sıra olmadığını düşünüyorum türkiye lügünde fenerbahçeden sonra en iyi kadrınun trabzonda olduğunu düşünüyorum bi yattara gökdeniz fatih tekke fatih akyel ve daha birçoğu hangi takımda var tek şansızlıkları bu sene bu oyuncuları beraber oynatamamış olmasıdır ama ben inanıyorum seneye fenerbahçeyler mücadele edecek tek takım trabzondur hem güzel mücadelesiyle hemde onuruyla tekrardan trabzonu tebrike diyorum

kardes enın bjk ıle alıp veremedıgın ne,adamı sınır edıyosun,neredeyse tum mesajlarını okudum sureklı kavga ıstıyosun dayan dayan patladım artık,bıraz daha dıkkatlı ol,daha fazla cıldırtma adamı

melgibson3000 04-30-2006 09:45 PM

Alıntı:

İlk Gönderen carsi1903
kardes enın bjk ıle alıp veremedıgın ne,adamı sınır edıyosun,neredeyse tum mesajlarını okudum sureklı kavga ıstıyosun dayan dayan patladım artık,bıraz daha dıkkatlı ol,daha fazla cıldırtma adamı

KANKA çıldırma gece gece hastaneler doludur:biggrin: ben değilde sen tam bi fener düşmanısın hem benim yazımda hiç beşiktaşla bi alakası varmı bi bak bakalım trabzonlu arkadaşlarıma saygılarımı gönderdimmm beşiktaşın alakası ne yukardaki konuylaa veya kavgayla bana tek bi sebeb söylee yukarda kavgalık ne yazmışım keşke herkez her takım için bu kadar güzel sözler söylemeli

carsi1903 04-30-2006 09:48 PM

bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi,bu sozu kıme soyledın,bızde gerızekalıyız anlamadık,ya BESIKTASI asagılayıcı bısey yazma ne yazarsan yaz kendı yorumnu,bızde yazıyoz ama bellı bı sınırı var,eger ben yazacak olsam...neyse son dıyısımdır

Sereniti 04-30-2006 09:52 PM

tuttuğumuz takımları göklere çıkartalım ama bunu yaparken diğer takımları aşağılamayalım arkadaşlar. güzel güzel atışalım tartışalım. sizden ricam en son olanlardan sonra daha fazla kötü söz duymak istemiyorum. hepimiz dikkatli olalım..

melgibson3000 04-30-2006 09:54 PM

Alıntı:

İlk Gönderen carsi1903
bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi,bu sozu kıme soyledın,bızde gerızekalıyız anlamadık,ya BESIKTASI asagılayıcı bısey yazma ne yazarsan yaz kendı yorumnu,bızde yazıyoz ama bellı bı sınırı var,eger ben yazacak olsam...neyse son dıyısımdır

bidakka kanka anlamadım inan siz önceden yenilceğinizimi açıkladınız ki bundan alındın sen??????

carsi1903 04-30-2006 09:56 PM

ya bırak sımdı bana laf kalabalıgı yapma,bısey dıyosan arkasında dur tamam de bıtsın,yok demedım yok soyle yok boyle deme bana

melgibson3000 04-30-2006 09:58 PM

Alıntı:

İlk Gönderen carsi1903
ya bırak sımdı bana laf kalabalıgı yapma,bısey dıyosan arkasında dur tamam de bıtsın,yok demedım yok soyle yok boyle deme bana

valla kanka anlamadım dediğini laf kalabalığını boşver şimdi sen gerçekden neye alındın açıklaki bende özür dilim yanlış anlamışsın diyim benim orda dediğim maçı satacaklarını daha önce açıkladılar lafında beşiktaşla alakası mı varki ?

carsi1903 04-30-2006 10:01 PM

ya sen kıme dedın dogru soylesene,orda neyı kasdettın,ben soyleyım sen soyleyemıyon bızım ıse yaramaz baskan gerızekalıca bı acıklama yaptı,onu kastedıyon,

melgibson3000 04-30-2006 10:04 PM

Alıntı:

İlk Gönderen carsi1903
ya sen kıme dedın dogru soylesene,orda neyı kasdettın,ben soyleyım sen soyleyemıyon bızım ıse yaramaz baskan gerızekalıca bı acıklama yaptı,onu kastedıyon,

kanka evet beşiktaşın başkanının yaptığı talihsiz açıklama var ama ben ankaraspor maçına laf vurdum ordaa dünkü maçı görmedin mi ik 5 dakka iki tane yediler hemen

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:43 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.