![]() |
tabrikler trabzon
arkadaşlar tüm trabzonu tebrik ederim nedeni ise sahada babalar gibi mücadele vermesinden dolayıdır türkiyede tüm takımların şu bu demeden mücadele etmesi gerekir bence trabzon bunu başardı galatasayar maçında berabere kalarak bence galibiyeti kaçırmışdı dün ise yine çok iyi mücedele ederek büyük takım olduğunu kanıtladı bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi bence lige bakdığımda trabnzonun yerinin 3 veya 4 üncü sıra olmadığını düşünüyorum türkiye lügünde fenerbahçeden sonra en iyi kadrınun trabzonda olduğunu düşünüyorum bi yattara gökdeniz fatih tekke fatih akyel ve daha birçoğu hangi takımda var tek şansızlıkları bu sene bu oyuncuları beraber oynatamamış olmasıdır ama ben inanıyorum seneye fenerbahçeyler mücadele edecek tek takım trabzondur hem güzel mücadelesiyle hemde onuruyla tekrardan trabzonu tebrike diyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi,bu sozu kıme soyledın,bızde gerızekalıyız anlamadık,ya BESIKTASI asagılayıcı bısey yazma ne yazarsan yaz kendı yorumnu,bızde yazıyoz ama bellı bı sınırı var,eger ben yazacak olsam...neyse son dıyısımdır
|
tuttuğumuz takımları göklere çıkartalım ama bunu yaparken diğer takımları aşağılamayalım arkadaşlar. güzel güzel atışalım tartışalım. sizden ricam en son olanlardan sonra daha fazla kötü söz duymak istemiyorum. hepimiz dikkatli olalım..
|
Alıntı:
|
ya bırak sımdı bana laf kalabalıgı yapma,bısey dıyosan arkasında dur tamam de bıtsın,yok demedım yok soyle yok boyle deme bana
|
Alıntı:
|
ya sen kıme dedın dogru soylesene,orda neyı kasdettın,ben soyleyım sen soyleyemıyon bızım ıse yaramaz baskan gerızekalıca bı acıklama yaptı,onu kastedıyon,
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.