![]() |
O An anlarsın!
Bir gün karşına deli gibi seveceğin çıkarsa
Sen onun için kahrolurken o aldatırsa Seninle alay edip gururun yıkılırsa İşte benim nasıl yaşadığımı o an anlarsın Seveceğin kişi önce sever gibi görünüp sonra terk ederse Sen acı çekerken unut diye haber gönderirse Bütün ümitlerini yıkıp hayatını mahvederse İşte benim neler çektiğimi o an anlarsın Gözyaşlarını tutamayıp her gün ağlarsan Hasret ateşiyle günden güne yanarsan Onu unutmayıp hala yollarına bakarsan İşte benim nasıl yaşadığımı o an anlarsın Ona karşı olan sevgi nefrete dönüşürse Onu unut dedikçe gönül hala severse Dostların düşman olup bu haline gülerse Severken terk edilmek nedir işte o an anlarsın Her gün çaresizliği yudum yudum içersen, Usanıp bu hayattan yaşamaya küsersen, Dertlerini unutmak için hep ölmek istersen, Bana neler çektirdiğini o an anlarsın. |
nike yardımcı olurmusun ben nasıl konu eklicem, dosya eklicem
|
ok olurm ama once
sana ozel masaj aatıcam ama acabılrımsın? |
ask sevgı sıır bolumune gır orda yukarda konu ac var ona tıklaa konu yu yaz baslık ekle ve altakı yenı konu ıkonu nu tıklaa umarım yardımcı olmusumdur
|
eyvallah kanka
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.