![]() |
"ders CaliŞmaya Gİdİyorum"yalan!!!!!
-Babacım ben bu akşam arkadaşımda kalacam.Yarın önemli bir sınavımız
var.Birlikte çalışacaz.. -Yemezler kızım hadi naş! -Nası yani? -Sen böyle bir sınav akşamının mahsulüsün!bize sökmez!!! -Anne bu akşam arkadaşımdayım ben, ders çalışacaz!!! -Niye? tek çalışamıyormusun sen? -Ama anneee!!!! -Aması maması yok!!!Vakti zamanında bizim de üzerimizde az ders çalışmadılar.Şimdi düştüğüm duruma bak. Seni kimle çalıştığımı bile hatırlamıyorum!!! -Baba ben bu akşam ders çalışmak için arkadaşımdayım. Okey ? --Okey de "okey"i unutma.Temiz bi çalışma olsun.Başımıza iş açma!! -Ya baba saçmalama Hikmet e gidiyorum ben.. -Ne Hikmeti len.? i.....oldun sen . Erkek erkeğe ders mi çalışılırmış.kırarım bacaklarını! -Of baba,offf baba!!! -Anne,biz bu gece Aylalarda ders çalışacaz!Meral,Aysun,Seda da gelecek!! -Tabi Osman, Ahmet , Mehmet,Hüseyin'de gelir topluca çalışırsınız!! -Ne ilgisi var anne ya?çok önemli bi sınavımız var yarın!! -Grup olarak çalışıp, pratik yapacaksınız yani....Babana söylemeden git odana zıbar.!! Akşam akşam günaha sokma insanı!!! -Abiii biz bu akşam Aylin'ler de ders çalışacağız.Bizim sınıfta var ya hani,sarışın olan!! -Çok ilginç Aylin le bugün bizde Tolgaların evde çalışacağız. -Tesadüfünde böylesi!!!Almıyayyım ayağımın altına defooll!!! -anne ders çalışmaya gidiyorum ben.arkadaşımdayım bu akşam!! -tamam canım.dikkatli çalış,bu yaşta sarktı göğüslerin!!! -anne bu akşam selinlerdeyiz ..ders çalışacaz.tamam? -tamam canikom.haplarını almayı unutma!!! -baba bu akşam evde yokum.arkadaşla ders çalışacaz!! -ah be güzel kızım bulamadın kendine zengin bi partner.o çulsuzla ders mi çalışılır!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
Teşekkürler...:)
|
ne demek emeğe saygı o kadar :))))))))))
|
eywallah kanka
|
saolasın ;)
|
hehehe çok güzel :D
|
Tesekkürler...
|
çok hoş kanka :)
|
çok soal güzel olmuş
|
bu ne şimdi :) hep kızlar kötülenmiş
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.