![]() |
Delikanlı Bilgisayarcı :)))
delikanlı bilgisayarcı, silmek istediği bir dosyayı shift +del kombinasyonu ile siler,geri dönüşüm kutusu kullanmaz,tükürdüğünü yalamaz. delikanlı bilgisayarcı, windows gezgini kullanmaz,aradığı dosyayı anında bulur!
*delikanlı bilgisayarcı, ip numarasını gizlemez. *delikanlı bilgisayarcı, windowsxp'de bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuktan hoşlanmaz. hoşgörülüdür. *delikanlı bilgisayarcı, ms office yardımcısı kullanmaz. *delikanlı bilgisayarcı, yardım menüsünü de kullanmaz.İhtiyacı olmaz. *delikanlı bilgisayarcı, windows'taki pinball oyununu uninstall eder.oyun bile olsa toplarla işi olmaz! *delikanlı bilgisayarcı, imac gibi renkli cicili-bicili bilgisayar kullanmaz. **delikanlı bilgisayarcı, bilgisayarını sleep modunda bırakmaz,bilgisayarı her daim hazır ve nazırdır. *delikanlı bilgisayarcı, bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir: örneğin : "tek rakibim amd" , "rahmetli de x386ydı ", "bir sana hasretim,birde 3 ghz cpu hızına", " windows'un ustasıyım linux'un hastasıyım" vb.. *delikanlı bilgisayarcı, görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar. *delikanlı bilgisayarcı memik yanık gibi şahsiyetlerle muhattap olmaz. *delikanlı bilgisayarcı monitörünün üstüne meraklı ördek,kuş böcük vb. materyaller koymaz. *delikanlı bilgisayarcı internette sörf yapmaz,olsa olsa tavla oynar. |
güzel yaa tşk ederim kardeşş
|
ula tam beni tarif etmişsin:))))
|
valla bendende biras eser var ama tam ben değil
|
güzel be kanka.
|
güzel olmus emeğine sağlık
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.