![]() |
Tecavüz Tatbikatı..
|
Ynt: Tecavüz Tatbikatı..
VALLA DÜMBÜKLERMİS BE AMA MANYAK COK SAHANE GULEMEYENLER ICIN IDEAL GELIP OKUMALARINI TERCIH EDIYORUM
|
Bunu okurken aklıma şöle bir deyim geldi (Ayı severken yavrusunu öldürmüş)ama helal olsun okadar hasardan sonra mutlulukları bozulmamış eline emeğine sağlık
|
üzelllllllllllllllllllll
|
güzelllllllllllllllllllll
|
>
> >> > >> > > >> > YER: KAYSERİ..... > >> > > >> > > >> > > >> > Siz hiç karanlıkta iyi göremediğiniz için yakıt deposunun, tam dolup > >> > dolmadığını çakmak yakarak kontrol etme cesaretini kendinizde >buldunuz > >>mu? > >> > Kayseri Şehirlerarası otobüs terminalinde, 38 AS 991 plakalı, yolcu > >> > otobüsüne mazot alan > >> > muavin Z.T. deponun tam dolup > >> > dolmadığından emin olmak için çakmak çakarak kontrol etmek > >> > ister. > >> > > >> > > >> > > >> > Sonuç; Buharlaşan mazotun parlaması ve muavinin yanık içinde > >> > hastahaneye kaldırılması.... > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: DİYARBAKIR...... > >> > > >> > > >> > > >> > Lunaparkta gece bekçisi iki kafadar (zincirlerin ucuna bağlanmış > >>salıncaklardan > >> > oluşan) uçan > >> > sandalyelere biner ve mekanizmayi çalıştırırlar. Ancak, merkezkaç > >>kuvveti > >> > ile sandalyelerin açılmasıyla şalterden uzak kalırlar. Sabaha kadanr > >> > bağırmaları sonuç vermez. Bekçilerden biri ölür, diğer ise çoık > >> > uzun tedavi görmesine karşın eski haline gelemez... > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: KARABÜK.... > >> > > >> > > >> > > >> > Siz, demir çelik haddehanesinde çalışan bir işçinin, 600 tonluk > >> > preslerin arasından emekleyerek geçip, 2 bin 450 santigrad derecedeki > >> > fırına ulaşmaya çalışırken, SON sigarasını yaktığını duydunuz mu? > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: GİRESUN.... > >> > > >> > > >> > > >> > Hiç birisinin, diş ağrısından kurtulmak için çenesine kurşun sıkıp, > >> > beynini dağıttığını duydunuz mu? > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: İSTANBUL, Sultanbeyli..... > >> > > >> > > >> > > >> > Yuttuğu sineği öldürmek için ağzına Sheltox sıkan, zehirlenerek ölen > >> > zamane uyanığını duydunuz mu > >> > peki? > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: ERZURUM.... > >> > > >> > > >> > > >> > Bir çok ülkede insanlar berbere gidip tras olurlar, Ama hiçbir >berber, > >> > masaj amacıyla müşterisinin kafasını sağa sola oynatırken boynunu > >> > kırmaz... > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: BOZCAADA... > >> > > >> > > >> > > >> > Bankamatikten para çekerken başka ülkede elektrik çarpmasından > >> > ölmezsiniz, ama bu ülke Türkiye ise....???? > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: ADAPAZARI... > >> > > >> > > >> > > >> > Siz hiç arabası ile yolda giderken radyoda duyduğu göbek havasıyla > >> > coşan, aracını kenara çekip otoyolda göbek atarken, arkadan gelen > >>aracın > >> > altında kalıp ölen adamı bilir misiniz? Söz konusu olay TEM otoyolu > >> > Sapanca mevkiinde gerçekleşti... > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: KONYA..... > >> > > >> > > >> > > >> > Ayni işyerinde, biri gündüz, biri gece vardiyasında çalışan ve ikisi >de > >> > işine motosiklet ile giden baba-oğulun, yolda karşılaşmaları >normaldir, > >> > ama birbirlerine selam vermek için ellerini sallarken, kaza yapıp > >>ölmesi, > >> > 'sadece bizde' vaka-i adiyedendir. > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: İSTANBUL, Ayazağa.... > >> > > >> > > >> > > >> > Gelişmiş ülkelerde, çalışan isçiler, üstlerindeki imalat artıklarını > >> > temizlemek için, birbirlerine kompresörle hava tutmazlar. Tutsalar > >>bile, > >> > biri, şaka yapmak için kompresörü diğerinin kıçına dürtmez. Dürtse > >>bile, > >> > diğeri "Ulan şaka öyle yapılmaz böyle yapılır" diye elindeki >kompresörü > >> > şakacı arkadaşının poposuna dayamaz ve bağırsaklarını basınçtan > >>patlatarak > >> > öldürmez.. > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: KOCAELİ, Dilovasi... > >> > > >> > > >> > > >> > Hangi ülkede bir gemi mühendisi, kontrol etmek için gemi kazanına > >> > girdiğinde, bir başkası gelip kazan kapısını kapatır ve kazanı > >> > ateşler...??? > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > YER: RİZE... > >> > > >> > > >> > > >> > Hangi ülkede; elektrik direğine yaslanıp, ayakkabısına giren taşı > >> > çıkarmak için ayakkabısını silkeleyen birisi, yoldan geçen bir >başkası > >> > tarafından(cereyana kapıldığı zannedilerek, kurtarmak amacıyla temas > >> > etmeden) kürekle vurularak kurtarılmaya çalışılır... (Oralarda >taş-toz > >> > gibi şeyler olmadığından, eylem başlamadan biter....) > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > > >> > ALIN SİZE YURDUM İNSANI!!!!:smile: |
hehhehe sağolasın kankamm..D
|
yurdum insanı hikayeleri fazlasıyla sarstı beni yıprandım mı ne sanırım ben bu ülkeden değilim hiç başıma böyle fantastik olyalar gelmedi saol kanka teşekkürler harika olmuş....
|
elllerine sağlık kankam
|
acayip bi milletiz valla ağlıyımmı gülüyümmi bilemedim
paylaşım için sağol |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.