![]() |
Cin
Kadinin biri
Maldivlerde bir kumsalda yürürken ayagi eski birlambayatakilmis, kadin lambayi kumlariniçinden çikarmis, ovalamis lambayi.Lambadan cin çikmis. Kadin hemen "Üç hakkim var degil mi?" diyesormus. -Tamam, tamam. Beni lambadankurtardin vs vs vs. .. ama yüksek enflasyon,içpiyasadaki daralma , üçüncü dünya ülkelerindeki düsük maas oranlariveGüney Asya'daki Tsunami felaketiyüzünden sadece sana bir dilek hakkiverebilirim, demis. -Evet söyle! nedir dilegin ?Kadin hiç tereddüt etmeden, cebinden bir haritaçikararak- Orta Dogu'da baris istiyorum. Buharitadaki ülkeleri görüyormusun? Buülkelerin birbiriyle savasmayi birakmasini barisin tesisedilmesinidiliyorum. Cin haritaya bakmis ve dehsetle:- Tanri askina Kadin! Bu ülkelerbinlerce yildir savasiyorlar. Tamamisimde iyiyim ama o kadar da degil! Bunun yapilabileceginisanmiyorum.Baska bir dilekte bulun. Kadin birkaç dakika düsünmüsve- Hayatim boyunca dogru erkegibulamadim, bilirsin Hem düsünceli hemeglenceli biri, mutfagi sevecek, ev islerinde yardim edecek,isindekaplan, annemin yaninda kuzu olacak,sürekli futbol izlemeyecek ve sadikolacak erkek diliyorum, demis. Cin derin bir iç çekmis:-Uzat su kahrolasi haritayi. |
muahahha cok komık yaa hehe saol
|
Vallaha süper
|
güzel paylaşım
süper yaaa
|
Valla çok hoşmuş kanka
|
muahhahahahahaha
|
ehuehueheu eline sağlık :))
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.