![]() |
kız kardeşinizle alışverişe gitmeyin
>Genç adam yeni tanıştığı kız arkadaşına hediye
>> > > > >>>>vermek istemişti. >> > > > >>>> Bu ona alacağı ilk hediye olacaktı. Bu yüzden fazla özel >>birşey >> > > > >>>> seçmemeye karar verdi. Ama alacağı şey biraz da romantık >> > > > >>>>olmalıydı. >> > > > >>>> >> > > > >>>> >>>>>>O gece birlikte çiseleyen karın altında >> > > > >>>>yürürlerken avucunun içinde >> > > > >>>> ısıtmaya >> > > > >>>> >>>>>>çalıştığı elleri hatırladı ve eldiven almaya karar >> > > > >>>>verdi. >> > > > >>>> >>>>>> >> > > > >>>> >>>>>>Alışverişe bu tür >> > > >işlerde becerikli olan kardeşini >> > > > >>>>yanına alarak >> > > > >>>> çikti. Bir büyük mağazadan içi kürklü bir çift beyaz eldiven >> > > > >>>>aldılar. >> > > > >>>> Kız >> > > > >>>> >>>>>>kardeşi de kendine bir çift dantelli külot >> > > > >>>>aldı.Mağazadaki paketleme >> > > > >>>> sırasında bir karışıklık oldu. Eldiven kızkardeşin paketine >> > > > >>>>girdi, >> > > > >>>> külotta mağazanın özel kuryesiyle kız arkadaşının >> > > > >>>>evinin yolunu tuttu. >> > > > >>>> >> > > > >>>> >>>>>>Içindeki romantik notla birlikte.... >> > > > >>>> >>>>>> >> > > > >>>> >>>>>>Sevgilim, >> > > > >>>> >>>>>> >> > > > >>>> >>>>>>Geçen akşam >> > > >seninle çıktığımızda bunlardan >> > > > >>>>giymediğini farkettim. Eğer >> > > > >>>> kız >> > > > >>>> >>>>>>kardeşimle beraber olmasaydım >> > > > >>>> >>>>>>ben uzun ve düğmeli olanlarını alırdım,ama >> > > > >>>> >>>>>>kardeşim kısa ve düğmesiz olanlarından kullanıyor. >> > > > >>>>Çıkarması daha >> > > > >>>> kolay >> > > > >>>> >>>>>>oluyormuş... >> > > > >>>> >>>>>>Renginin açık olması çabuk kirleneceği izlenimini >> > > > >>>>veriyor. Ancak >> > > > >>>> bunları satın aldığım bayan tezgahtar bana kendisininkini >> > > > >>>>gösterdi. Üç >> > > > >>>> haftadır kullanıyormus. Yakından baktım, hıç kirlenme >> > > > >> > > > >>>>yoktu.Tezgahtar >> > > > >>>> bayandan birşey daha rica ettim. Seninkileri giyip nasıl >> > > > >>>>durduğunu, >> > > > >>>> bana >> > > > >>>> >>>>>>üzerinde göstermesini istedim. Hemen giydi. Çok >> > > > >>>>şık duruyor.Elimi >> > > > >>>> uzattım, >> > > > >>>> >>>>>>okşar gibi sıktım. Ele de çok hoş geliyor, keşke >> > > > >>>>bunları ilk giyisinde >> > > > >>>> yanında olup sana yardım edebilseydim. Şeninle buluşuncaya >> > > > >>>>kadar bir >> > > > >>>> çok >> > > > >>>> >>>>>>yabancı elin ona dokunacağını düsünmek beni >> > > > >>>>üzüyor.Çıkardığın zaman >> > > > >>>> içi >> > > > >>>> >>>>>>biraz nemli olabilirmis. O zaman >> > > >üfleyerek >> > > > >>>>havalandırman gerekiyormus. >> > > > >>>> Önümüzdeki günlerde bunları nasıl avucumun içine alıp, nasıl >> > > > >>>> defalarca >> > > > >>>> >>>>>>öpeceğimi düsünüyorum.Cuma akşamki buluşmamızda >> > > > >>>>giymeyi unutma . >> > > > >>>> >> > > > >>>> >>>>>>Sevgilerimle... >> > > > >>>> >>>>>> >> > > > >>>> >>>>>>Not: Giydikten >> > > > >>>> >>>>>>sonra üstten aşağı kıvırarak biraz tüy görünmesini >> > > > >>>>sağlamak, >> > > > >>>> son günlerde modaymış... |
vay vay vay ki ne hem de ne vay.
|
ay öldüm bayıldım çok komik ya:)
|
ohaaaa :D:D:D süper kanka çok saolll
|
çok saol yaa çokk komik gülmekten öldüm waala
|
bu kadar da olmas yaw
|
Çok Harİkaydi
|
cidden mükemmel paylaşım için saol
|
güzel paylaşım saol kanka
|
çok güzel.eline sağlık
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:07 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.