![]() |
fener bahcenin sampıyonluk hazırlıkları fossss
bu gun oglene dogru caddebostanda yururken fenerbahcenin akşamki sampıyonluk için hazırlık yaptıklarını gordum her taraf sarı lacivertti bir suru televizyon kanalları hazırlık yapıyordu
galatasaray sampıyon olduktan sonra caddeye indim fener bahcelilerin arabalara sardırdıklarını gordum ve hala her yer sarı lacivertti ama galatasaray diye bagrıyolaardı kufur ediyolardı ama olsun onlarda bizim yerimize galatasaray, galatasaray diye seviniyolar ortalara hiç bir televizyon kanalı kalmamıstı yani fenerbahce için bir hezimetti şampıyon galatasaray |
zor tabi bilader...
|
Elle Kolla DeĞİl Bİlekle,parayla Pulla DeĞİl YÜrekle...
2005-2006 Şampİyonu Galatasaray Gusel Laf Kanka Saolasin |
parayla pulla değil yürek ve bilekle alınmış bir şampiyonluk bu:D
|
edit by GeCeLeR
|
Ahlaksız,yazık fenerbahçe yi temsil etmek senin gibi şerefsizlere kaldı!..burası küfür yeri değil..senin yerin ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU!..
|
cakallar kendılerını aslan zannedıyor,cunku bız oyle ıstedık.................................ıtten ac yılandan cıplaksınız gelın karnınız doysun!!!!!
|
Kupa kutlu olsun Gs'li doslar onlar daha çok ağlayacaklar birini size birini bize kaptırdılar. Yeni bir kupa daha varmış aziz kupası eh artık üçüden birini alırlar.
|
ezikbahçe coca cola turnuvasınaaaaa
parayla değil yürekle hakemle değil bilekle |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.