![]() |
MSN DE ENGELLENDİM Mİ? ACABA KORKUSU SONA ERDİ bence bakın işinize çok yarıycak hemen
Yok engellendimmi, yok listesindemiyim, acaba gerçektenmi offline vs. olayına artık YETERRRRRRRRRR diyorum
İşte alın sorunsuz çalışan BLOCK Tarama. Bunun dışında kişi onlinemi, offlinemı, şuanda kullandıgı nick nedir, dışarıdamı veya meşgul mü gibi msn komutlarına kadar gösteriyor. Adresi yazın ve CHECK butonuna basın mutlaka ve fake msn adreslerinde bazen aptallaşıyor ama fake olmayan tüm msn adreslerinde çalışıyor. Not: 33 adres üzerinde test ettim, kendimi engelletirdim ve onları engelledim ve 33 adresde sadece bir adres için yanıldı o da fake adresti. iştehene tıklayınno rapid |
link olmus basin sagolsun
|
ewet kanka güzele benziyor.
msn adresini yazıyosunuz. kişinin durumunu gösteriyo. yani online mi ofline mi. eğer kişi online ise we de listenizde ofline görünüyosa kişi sizi engellemiş demektir. inş. gerçekten durumunu doğru gösterşiyodur. selametle.. |
usta linke bi bak istersen ya hevesim kursağımda kaldı....!
|
paylasım ıcn saoll
|
üç adres denedim üçündede yanlış cevap verdi..
|
çalışmıyooo :):)):):):):
|
abi kusura bakma ama sıkıyo bu adres. ben kendimi soruyom msn açıkken onu bile offline diyor. hadi dedim belki kendi pc die yapmıyo dedim çevrimiçi arkadaşlarınkini yazdım onlarada offline diyo. yanlış anlama ama bu site tırt hocam
|
durumu yanlış gösteriyo arkadaşlar
|
prog... iyi de link ölü ruhuna el fatihaaa
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.