![]() |
hangisini kullanim
avast
a-squared StartCenter arcavir 2006 Ad-Aware SE Personal ŞUAN BU 4 Ü MAKİNAMDA YÜLÜ VE KASIYOLAR HANGİSİ VEYA HANGİLERİNİ SİLİM BİRAZDA ABARTILIDA GELİYO VEYA KULLANMAMI İSTEDİĞİNİZ Bİ PROG. SÖLERMİSİNİZ (HERGÜN TARATIYORUM 2-3AYRI TARAMA HEPSİ FARKLI FARKLI BULUYOR SÖLE BİRDEN BULACAK Bİ PROGAM LAZIM) |
avast artı ad aware bence kalsın
|
arca + ad aware.
arca kesinlikle kalsın. piyasadaki en iyi antivirüs. selametle.. |
saolun arca iki gündür dikkatimi çekiyo avast ve a-squared StartCenter(güya çok beğenirdim)uyuyo gibi geliyo bana
|
Arkadaslar Antivir Personal Premium Edition veya Sophos a takilin.Hemen hemen tüm virüslerin abartisiz 99% unu bu iki antivir buluyor.Hem pc yi kasmiyorlar hemde ayriyeten Anti-Hacker programini kurmaniza gerek birakmiyorlar.Daha önceden Norton ile baslayan serüven Bu iki programda 2hardisk kaybederek son buldu.Kisisel bilgisayarimda Antivir Personal Premium'u, Server de ise Sophos'u kullaniyorum.
|
Antivir Personal Premium'u kullanıyorum.gayet memnunum.hem makinayı kasmıyor hemde sasğlam
|
kardeş firewall outpost,antivirüs kaspersk 6.0,antispy da ad-aware pro ve spybot kullan. memnun kalırsın emin ol. proaktif bi antispy istiyorsanda trend micro antispy tavsiye ederim...
|
arca ps yi çok kasıyor en iyisi avastı kur ve ad-aware'de kalsın.
|
avast BENCE İYİ TÜRKÇE OLMASI KULLANIMI KOLAYLAŞTIRIYOR...
|
ewet ben avast kullanıyorum
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.