![]() |
RapidShare ve Diger Download Sitelerinin İskencelerine son
bu pro ıle hıc ugrasmadan artık dosyalarınızı upload edeceksınız
program turkce sız sadece adresi eklıyorsunuz gerısını ına bırakıyorsunuz. bu kadar sımdı dıceksınız daha oncede vardı bu programlar gıbı ama bu degısık sadece rapıd e odaklanmamıslar. megaupload ve hemen paylas.com gıbı sıteler ıcınde gecerlı. program turkce ve destekledıgı dıger sıtelerde asagıdadır rapidshare.de megaupload.com sexuploader.com mytempdir.com slil.ru sendspace.com turboupload.com axifile.com hyperupload.com getfile.biz depositfiles.com webfile.ru file2share.biz rapidupload.com yourfile.org yourfilehost.com filehd.com mooload.com ifolder.ru oxyshare.com filecloud.com datenklo.net zshare.net filefactory.com filespace.ru badongo.net easy-sharing.com upload2.net hemenpaylas.com up-file.com rapidshare.fr uploadyourfiles.de quickdump.com megashares.com box.net sitelerinden otomatik ve hızlı download yapabilirsiniz. Tavsiye Ederim Programı İndir |
Sorun Var
Sanirim Linkte Sorun Var Daha Dogrsuu Yuklemis Oldudugun Yerden Ceklimyo Bence Rapidi Dene TeŞekkur Ederim :) Emegine Saglik Ama Indiremedim :)
|
Eyvallah
|
saol hakan
|
yanılmıyorsam rapid sistemi değiştirdiği için program çalışmıyor
|
dostum millet upload etmedikten sonra sen versen ne olacak önce kafayı değiştirecksin kardeşim sana söylemiyorum dostum yanlış anlama millet sanki bo. varmış gibi oraya upload ediyor anlamıyorum bende sağol emeğin için senin gibi kaç kişi verdi milleti değiştirmedi :D
|
Ben indirdim arkadaşlar calışıyor
Ama ilk önce sayfa acılmadı sonrasında adres yazısının üzerine gelip tıkladığımda calıştı link sağlam teşekkürler |
saol..
|
tşkler.kardeş
|
hemenpaylaş die bişi yok artık...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.