![]() |
Garanti Bankasi.
Cok zengin adam çok lüks bir restauranta gider garsona
siparis olarak kirmizi et, beyaz sarap ve salata istiyorum der.Tam o sirada çok güzel bir kadin gelir ve adamin ön masasina oturur ve adamin verdigi siparisin aynisindan ismarlar.Adam yemegi yedikten sonra hesabi ister. 75 milyon hesap gelir.Adam 5 milyon da bahsis olarak toplam 80 milyon birakir. Ayni hesap kadina da gelmistir. Fakat kadin 20 milyon bahsis birakir.Bunu gören adam kadina yanasir, -"Hanimefendi, afedersiniz bir sey sormak istiyorum. Benim fabrikalarimin sayisini, paramin hesabini bilemezken 5 milyon bahsis birakiyorum.Siz kim oluyorsunuz da 20 milyon bahsis birakabiliyorsunuz" Kadin adama gülümser ve,-"Benim bankalarim var..." der Adam,-"öylemi, ben bütün banka sahiplerini ve müdürlerini tanirim, ama sizi hatirlayamadim" der. Kadin tekrarlar, -"Benim bankalarim var,bakin size anlatiyim", Kadin dudaklarini oksayarak : -"Bunlar var ya bunlar, Sekerbank..." Ellerini gögüslerine koyarak :-"Bunlar Pamukbank" Elini eteginin önünetutarak: "Buras? Is Bankas?", der Adam, Ya bu bankalar iflasederse, diye sorar. Kad?n : -"Arkada Garanti Bankas? var.." |
hehehee
|
süper.
saol kardeş. selametle.. |
süperr tşklerrrr :))
|
hehehehehe
|
güzelllll saol
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.