![]() |
Nasıl Öleceksiniz?
http://www.kuizz.com/quizler/quiz.as...l%20öleceksin?
Çok değişik quizler var hangi padişahsınız,Nasıl bir erkeksin,ne kadar Türksün,hangi kurtlar vadisi karekterisin gibi 10 larcası bakın bakalım. Bu arada ben yanarak ölecekmişim :)) Yanarak Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta. |
saol banide yaktın :)))
|
ben kalpten gidiyommmm
|
Kalp krizi
Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye. ellerine sağlık |
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta. ama bıraz sacma,verdıgım cevaplarla ne alaka cozemedım,paylasım ıcın tesekkurler |
zehirlenerek :D
|
yanarak cıktı yahu... :)
|
Kanser
Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma. Diğer olasılıklar Yanarak (%14) Açlık (%14) Uçak kazası (%7) Silahlı saldırı (%7) Zehirlenme (%7) AIDS (%7) İntihar (%7) Hayvan saldırısı (%7) Dayak yiyerek (%7) Yaşlanarak (%7 İçim ferahladı valla.. Kaç gün ömrüm kaldı onuda söyleselerdi iyi olurdu ama yapacak bişey yok beklicez bakalım... |
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta. herkesi yakacak bu quiz valla :) |
Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta. allah korusunn!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.