![]() |
perişanm kankalar
arkadaslarım benım cok buyuk bı sorunum var kımse benım derdıme derman olamaz benım kız arkadasımın beynınde ur var artık gecelerı uyuyamıyorum ne yapıcamı bılmıyorum her gun gozumun onunde erıyıp bıtıyo her an her dakıka acılar cekıo bende onu bırakamıyorum vıcdanım el vermıo ne olur ben neler yapabılırım yardımcı olun kendımı cok kotu hıssedıyorum amelıyat cok tehlıkelı olme ıhtımalı var dıolar ne olursunuz yardım edın
sizden teşekkür veya +rep almak için açmadım sizden sadece destek istiyorum |
Sevgili kardeşim acını paylaşıyorum , ne senin nede bizlerin elinden bir şey gelmez , metin ol ALLAH'tan şifalar diliyorum.
|
Allah yardimcin olsun sen ona manevi güc veriyorsun bu ona yater onu yalniz birakma.
|
ALLAH yarımcınız olsun kardeşim keşke elden bişey gelse...hep yanında ol yanlız bırakma ALLAH'tan umut kesilmez inşallah iyileşir kardeşim
|
cok gesmiş olsun.cok üzüldüm arkdasım.Bana özel msj at nerede oldugunu tam bildir.benim bir cok akrabam var beyin cerrahi insallah yardımım dokunur.allah c.c dan ümit kesilmez.saygılar
|
Çok GeÇmİŞ Olsun Kanka Çok ÜzÜldÜm. Onun Yaninda Ol Ona GÜÇ Verİrsİn Allah Acİl Şİfalar Versİn..
|
kardeşim çok üzüldüm geçekten ama keşke arkadaşın bunu sana belli etmeseydi...birlikteliğiniz (eskiyi bilmiyorum tabi)yine doludizgin giderdi.ama neyse olan olmus allah acil şifalar versin umarım eski sağlığına tekrar kavusur...
|
arkd gercekten zor bir durum allahtan umit kesilmez allah acil sifalar versin gercekten zor bir durum:((
|
acil şifalar kanka
|
kanka Allah'tan ümit kesilmez kanka her zaman arkanda ve desteğindeyiz
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.