![]() |
yeni üyenin ilk gecesi(çok komik)
uyumaya calısırken
-karma1 karma2 karma3 karma4 -napıosun oglum sen? -uyku tutmadı karma sayıyorum kabuslarındaki cümleler... -abi aradım yemin ederim aradım!! -banlama banlama daha yeniyim -başlıgın altında öylesine rep istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi? -bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr -yanlış yere açmadım!sporla ilgiliydi ama komikti ondan güncel haberlere açtım -reklam yoktu mesajda!ya da ben görmedim!tamam belki siz görmezsiniz diye şey ettim -bu attığım 10.mesaj!belki sizin için küçük bir adım ama benim için büyük bir adım!vatana millete hayırlı uğurlu olsun! -paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını yükseltmek ne zor bea!! -karma ? karma ? kar kar karmaaaaaa mesaj yükseltmeye çalışıyor!!!! * 9kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor yeni üye-aferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünnü aldı yeni üye-yazık yaa *bülent ersoy hamile kalmış yeni üye-paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum! *2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! yeni üye-eyvallah dostum emeğe saygı +rep!! :biggrin: :smile: :p ;) :biggrin: |
kardes gece gece koptum ya,super valla,tesekkurler
|
eline sağlık süper bunlar ya
|
çok komik yaaa
|
Alıntı:
|
muahahaahahahahaaaa çok güldümmm yaaaaawwwwwwwwwwww:D:D:D:D
süperdiii..... hatta bi itirafta bulunayım.. bende üye olduğum ilk zamanlar saçma salak sırf msj sayımı yükseltmek için teşekkür ediodum.. bizim binada bi çocuk wardııı. onun sayesinde zaten burayı tanıdım. o önceden çakalda moderetördü.. akşamları karşılaştığımızda süreklii bana herseye teşekkür etmemi söylüodu..:biggrin: "esra bak abi bi konuya mı girdin, bi şey mi okudun kazaraa.. hemen teşekkür et.." :biggrin: :biggrin: :biggrin: dedimmmm waaayyy bee çok kibar we çok ince bi sitee |
Alıntı:
böylece bu güzel kızımızında adının esra olduğunuda öğrendik.heheheehh. emeğe saygı +rep hehe |
sağolasın kardeş güzel olmuş
|
Alıntı:
|
eline saglik guzel olmus
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.