![]() |
aaaaa çok küÇÜKmüş.:))))
Gelsin yorumlar...
Kız: Çok da küçükmüş ! Erkek: Evet ne şirin değil mi Kız: Küçükmüş ! Erkek: Naim Süleymanoğlu da küçük ama... Kız: aa ne de küçükmüş ! Erkek: Pantolonumda çok yer kaplıyordu ben de yarısını bağışladım Kız: Çok küçük ! Erkek: Biz ailecek böyleyiz, babamınki de küçük , dedeminki de çok küçükmüş Kız: aa küçükmüş ! Erkek: 2 evim , 1 yazlığım ve son model bir arabam var Kız: ohaaaaa nerde büyüttün bunu ya Kız: aa ne küçükmüş, hepsi bu mu !? Erkek: Yok bu demosu , elleyince full sürüm oluyor. Kız: Çok da küçükmüş ! Erkek: Böyle küçük şeyleri sorun etmemelisin güzelim Kız: aa ne de küçükmüş ! Erkek: Büyük şeyin derdi de büyük olurmuş, yok o şehrin olacaktı değil mi , neyse ben giyinim o zaman Kız: Çok küçükmüş ! Erkek: Büyük olsa ne yapacaktın , gölgesinde çay mı demleyecektin Kız: aa çok küçükmüş ! Erkek: :Evet biz bulduk ! Kız: Çok da küçükmüş ! Erkek: Aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamazmış canım Kız: ne de küçükmüş ! Erkek: Yıkayınca çekti biraz Kız: aa çok küçükmüş ! Erkek: 1 dk bekle. Arkadaşlar hadi Voltranı oluşturuyoruz Kız: anaaaaa!:biggrin: :biggrin: |
hahahahahhahahaaaaaaaaaaa
|
Kız: aa küçükmüş !
Erkek: 2 evim , 1 yazlığım ve son model bir arabam var Kız: ohaaaaa nerde büyüttün bunu ya En komik olani bence bu.. |
zuhahah saol kanka
|
sagol
|
Kız: aa ne küçükmüş, hepsi bu mu !?
Erkek: Yok bu demosu , elleyince full sürüm oluyor. heheh.süper |
hehehehe çok güzel tşkler...
|
sağolasın
|
hepsi çok güzel.eline sağlık.
|
Kız: aa ne küçükmüş, hepsi bu mu !?
Erkek: Yok bu demosu , elleyince full sürüm oluyor. BU MANYEEEEEK ehuehue |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:37 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.