![]() |
Allah Belanı Versin İsmail YK
TV Makinesinde Okan Bayülgende Soledi Ordan Aklımda Kaldı
Yaw Allah Aşkına Şu Sözlere Bakarak Bu Şarkıyı Ne Zaman Solersiniz Bana Bi Tarif Edin Kız Arkadasınızda veya Erkek Arkadasınızdan Ayrıldınız.. Telefon Ediyosunuz ve... ------------------------------- Benim için hep sen vardın Bunu hep senden duyardım İki gözüm kör olsun Of nasıl sana inandım Bin cefa gördüm Bin defa öldürdün Kahrolsun bıktım ya artık Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun Allah belanı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin ya Hayatımı sen mahvettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin Bomboş yere yaşıyorum Her gün acı çekiyorum Her dakika eriyorum Yeter artık senden nefret ediyorum Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun Allah belanı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin ya Hayatımı sen mahvettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin İçimdeki nefreti kimse alamaz İsterse ölüm gelsin Hala seviyorum seni Allah belanı versin ---------------------------------- Çok Garip Geldi Bu Şarkı Ayrıca İsmail Yk yıda Bu Şarkısından Ötürü Kutalamak İsterim |
eet garip bi şarkı.....
|
garip ama dinlerken sariyo beaa
|
adamın tipe bak yeter
|
Alıntı:
|
garip ve gereksiz bir şarkı
|
bence o kadar da garip bi şarkı değil hatta gayette güselll yapmışşşşşşşşşşşşş
|
ne kdr iğrenç bi şarkkı bu yaa :D
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.