![]() |
HAYVANLAR ALEMİ(okumadan geçmeyin:)
Hayvanlar Alemi
Hayvanları sevmiyorum! Kimse kusura bakmasın! 1- Tünellerde park lambası ya da farlar yerine dörtlülerini yakan ÖKÜZLERİ... 2- Lastiği patladığında bunu sol şeritte değiştiren DEVELERİ, 3- Bir yaya geçsin diye yavaşladığınız veya durduğunuzda sağınızdan/solunuzdan bir de size ters ters bakarak geçen ÇAKALLARI, 4- Far ayarının ne demek olduğunu bilmeyip ya da ona verilecek 2-3 milyonu servet sanıp arkanızda gözünüzü kamaştıran DAVARLARI, 5- Karda önden çekişli arabasının arka tekerlerine zincir takıp sonra "abi bi el atsana" diye yardım isteyen EŞEKLERİ, 6- Dakikalarca aynalarına bakmadan otobanın sol şeridinde sizin süratinizden en az 50-60 km yavaş giderek salınan KOYUNLARI, 7- Yeni yıkadığınız arabanızı batırmakla mükellef cam yıkama fıskıyesini ayarlamaktan aciz BEYGİRLERİ, 8- Arabasında biriktirip çöpe atması gerekenleri yola atan DOMUZLARI, 9- Trafik 2 dakika durdu mu kornaya basan AYILARI, 10- Her yere tüküren LAMALARI, 11- Kapısına geldiği adamın ziline basmaktansa, kornasına basmayı tercih eden |
3- Bir yaya geçsin diye yavaşladığınız veya durduğunuzda sağınızdan/solunuzdan bir de size ters ters bakarak geçen ÇAKALLARI,
6- Dakikalarca aynalarına bakmadan otobanın sol şeridinde sizin süratinizden en az 50-60 km yavaş giderek salınan KOYUNLARI 8- Arabasında biriktirip çöpe atması gerekenleri yola atan DOMUZLARI, 8- Arabasında biriktirip çöpe atması gerekenleri yola atan DOMUZLARI, 9- Trafik 2 dakika durdu mu kornaya basan AYILARI, 10- Her yere tüküren LAMALARI, 11- Kapısına geldiği adamın ziline basmaktansa, kornasına basmayı tercih eden Aslinda hepside canimi SIKAN olay trafikte bence önemli ilk olan yukaridaki sayilanlar tesekkür ederim güzel bir konu. |
paylasım için saol ..
|
tşkler kanka güzelmiş :()))
|
tşk kanka..emege saygı.
|
sağolasın bende bu hayvanları hiç sevmiyorum.
|
saol kanka
|
saol kanka aynen bende
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu Hayvanlardan Bende Nefret Ediyorum Arkadaşlar... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.