![]() |
Manşet : Yasak Aşkı İçin Öldü
Aşk yasak bedenime,
Ama ruhuma asla olmasın Sevmek suç değil ki, Bunun cezası olmasın bir gün gelir manşetlerde görürsün "sevdiği, aşkı için öldü" diye Kıyarım birgün canıma dayanamazsam Kıyarım bu canıma engel olamazsın Biliyorum peşimden gelmeyeceksin Ağlayamayacaksın arkamdan bile Ağlamak için bahanen olmayacak Eşine,dostuna,ailene bahane bulamayacaksın O yüzden ağlayamazsın benim için Bense cehennemde olacağım Sana olan aşkımın cezasını,cezasını Ruhumla ödüyor olacağım Ama yüzümden gülümseme Kalbimden sana olan aşkım eksik olmayacak Olmayacak.... Benden sonra ağlayamayacaksın Yarınlarını düşünüp susacaksın Belki için burkulacak bana acıyacaksın Benim için denize bakacaksın ve beni anacaksın Ama ben denizleri bir daha görmeyeceğim Göremeyeceğim.... Cehennemde yanacağım sen denizlere dalarken Ben cezamı çekeceğim sensiz Sensiz.... Bir gün gelirsem eğer aklına bebeğim Geçirdiğimiz o güzel günleri düşün Ve.... Benim en çok sevdiğim sarkıyı dinle, Sadece ve sadece benim için Ama o şarkı "İmkansız Aşk" olmasın O şarkıda ruhum bedenimden çıktı Dinleme bu şarkıyı seni üzer Sonra eşine dostuna ailene MUTLULUK VEREMEZSİN |
saolll
|
Tesekkürler.
|
saol..
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.