![]() |
Özlemim
Özlemim
Biliyorum uzaklardasın çok uzaklarda Özlüyorum seni ve delice seviyorum Hala unutmadım parlayan ela gözlerini Unutmaya çalıştım ama başaramadım Öyle güzel bakışın vardı ki Beni o anda vurdu sanki Dilim tutuldu, konuşamadım bilmem neden Özledim seni çok özledim delice sevdiğimden Bir başkaydın diğerlerinden ayrı Nasıl da sevdi kalbim seni Herşeyimle vuruldum sana inan Bırakma beni, ölürüm bırakırsan Çok hoştun ve hoşsun hala Seni göremiyorum özlüyorum aslında Özlem duyuyorum teninin kokusuna Gözlerinin bana bir tek bakışına Sevgilim, artık ben seni özlemek istemiyorum Ben seni görmek, seni yaşamak, Sana dokunmak, sana sarılmak istiyorum Seni özlemek değil daha çok sevmek istiyorum Bugun Özlemimi Kaybettim Vefat Etti.Belki Son Paylasımım.Bende Bittim.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
paylasım ıcn saol
|
çok güzel string sen tam bir şairsin :))
|
Alıntı:
|
Paylaşım İçin Teşekkürler
|
payLaşim için teşekkürler
|
Alıntı:
sevgilim degil.cok cok sevdigim biriydi.benim için sevgiliden daha degerli bir dosttu.sizler saolun kardeslerim.hepiniz cok saolun |
paylaşım için
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.