![]() |
Aşk Parçaları
AŞK PARÇALARI * Günahlara uzandı göğsümdeki kaburga Ben uyudum hileyi bilmiyordum Çöküverdi etimin yüklendiği omurga Bir yıkım bir deprem ruhumdaki sarsılma Olanları yine de hayra yordum Ama dişlerimi sızlattı ısırdığım elma Öyle mi Havva Demek başladı dava ** Kendi içinde yaşayan Garip masum çocuğum Üşüyen ellerim bomboş Sevgilerim kırılıp solmuş Eskimiş oyuncaklarım Suretim kaybolmuş Öyle mi Zühre Demek gerek var mühre *** Bulutlar geçiyor yüreğimden Korkutuyor gecenin yanık gözleri Travma geçirmiş düşünceler Doğuda bir hastane morgunda yatıyor Gözlerimde sonsuzluğa dönen Namütenahi devinen bilyeler Öyle mi Leyla Demek yanmak sırayla **** Kanatları cilalı zıpkın gibi uçan kuş Zamana demli bir çay söyle İstanbul ürküyor büyüklüğünden Ey saltanatın şehri payitaht Sensizliğinle birlikteyim Üşüyor dudağıma konan kuşlar Öyle mi Aslı Demek ayrılık faslı ***** Raylar uzanıyor esneyerek içimden Yılan gibi kayıyor dağlara doğru Her ağaç kendince şarkı söylüyor Kirpiğim akordu bozuk enstrüman Tünellerde kayboluyor düşlerim Öyle mi Şirin Demek aklı yok şair’in ****** Bilmek istemiyordum ama bildim Göğsüme oturan o ağırlığı Oysa alınan her nefese kefildim Dudaklarım sonsuza gidip geliyor Bakışlarımda parçalanıyor hayat Ellerim ellerim nerede benim Öyle mi Selver Demek kadınlar böyle sever |
Eyw. Dostum Paylaşım İçin Teşekkürler
|
tesekuurrlerrr
|
saol...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.