![]() |
Tümer'e jubile vetosu helal sana yönetim
Beşiktaş’tan olaylı bir şekilde ayrılan ve yönetimin yanı sıra taraftarında tepkisini çeken F.Bahçeli futbolcuya en yakın arkadaşı Tayfur’un jubilesinde oynatılamaz vetosu geldi.
Pascal Nouma, İlhan Mansız, Giunti, Zago gibi 100 yıl yıldızlarının da yeralacağı Lucescu’nun katılacağı en yakın jubilesinde Tümer’in oynaması gündeme geldi. Ancak yönetim kesin tavrını koydu Tümer listeden çıkarıldı. Beşiktaş’ta 18 Temmuz’da İnönü Stadı’nda yapılacak jubilennin gelirini Şifo Mehmet gibi bir hayır kuruluşuna bağışlama kararı aldı. Tayfur’un bu davranışı alkış toplarken, ‘Taraftar tribünlere çağrısı yapıldı’ |
bencede yönetim en doğru kararı almış
|
Tümer artık bizim futbolcumuz. doğru olan da bu zaten.
|
Bi Galatasaraylı olarak bakıyorum bence de yanlış gibi görünse de doğr bi davranış tepki çeker jübilenin de tadı kalmazdı ;)
|
Alıntı:
|
bence yönretimi tebrik etmeyelim !!!
sokakataki en küçük beşiktaşlıya sorsak bu soruyu o bile kabul etmez tümerin bjk de jubile yapmasını...yönetim buna tebki göstermicekte daha naapacak:(( tşklerrrrrrrrr... |
ilginc :) gs li olarak bu konuya yorum yapamiorum :)
|
Alıntı:
|
Hehe Yönetim akıllı Tümeri Jubileye cagıracaklar Tümerde ret Cevabını vercek küfür yememek için En İyi Biz Almadık Diyelimde Havamız Olsun Hesabı:D
|
Gerek yok zaten..Para için formasını satanlar bir daha İNÖNÜ ye giremez!
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.