![]() |
Çocukken yaptığımız iğrençötesi espriler
bunlardan mutlaka birkaçını yaptığınız olmuştur ama siz extradan en popüler iğrenç bebek esprilerini burda toplayalım
okumadan önce bazı yerlerde küfür var...[+18] uyarısı yapıyorum.. -asuman motorsiklet'i heceleyebilir misin -mo..tor..s..k... ayyyyyy!!! -muuaahahaha -geliomusun? -nereye? -***lu dereyeeee -salaksın -sensin -sen 10 kere salaksın -sen bin kere -sonsuz kere salaksın -sonsuz çarpı sonsuz kere salaksın.... -şişe de -şişe -git duvara işe... ekiekieke -ben bisi dicem sen de leyim diiceksin -ama nie ki? -ya sen bi de -piki -... -hami -leyim -kih kih -!? sensin o, salak aptal manyak gerizekalı şey .. -on desene. -on. -osmanin s.kine kon! hehuge... -olm niye mızıkçılık yapıyosun yaaa -yağ bakkalda eki eki eki - olm lan kolundaki bene "kol beni" denir dimi - evet - bacaandakine? - bacak beni - s.kindekine? - s.k beni.. aman yaa git lan işine - gel buraya s.kcem seni ehehehe... şştt oolum bu var ya ne dediiiiiii -murat -efendim -koyuyum da tur at, zuahahhaahahrğk -saat kaç? -hart eti kemik geçiyooğ hihi.... - ayı - dötüne girsin keman yayııı - kemana yazık dötüne kazık - keman ağır geldi sana koyana zam geldi - o lafları atlattık g..tünde şampanya patlattık - o laflar boy boy, sana giren atlı kovboy - atlı kovboya para verdim seni s.kmeye geldim - oheh.. -memelerin çok güzelmiş - nediyosun yaaaa? -ehehe kulak memelerin ehehee -lan barış! -ne -g..tün beş karış he he he he ... - -what ne demek? -ne demek -ben de onu soruyorum,what ne demek? -ananin.. -eki eki... dün naptım bilion mu -naaptın? -ananas aldırdım bozuk cıktı -ne dion len sen.. -ne dicem beah -bi sölesene dediini.. -ananasaldırdım bozuk cıktı.. hehueh -duydun mu berkecan nolmus.. -nolmus -ta arkana basmısmısla -tarkanamı iyi olmus -ehueh anlamazsın zaten ne ugrasıom ki.. ayna desene ayna - ayna - tuvalette oyna hihjeeheheheeh -söylediğimi hızlı tekrarla "fenasi kerim".. -fenas...kerim.. -eheheheh -yaaaaaaa -yağ diil bal.. -senin saat çalışıyo mu ? -evek tabii ki -benimkinide iş bulsana , hauhaua -olur Bu haftaki macta yendik. Valla mi? Evet Yemin et.. Ederim. Kuyruk salla herkesin tuttuğu kendineeeeeee... - anaaaaaaa sineme bah lan sırayı tutuyo - uhauhuahuahuhuha bak şimdi, ben ne dersem sonuna "yen" ekliyip söyliycen, tamam mı? -tamam -ali -aliyen -kalem -kalemyen -süt -sütyen -ehehhehhehe sütyen didiiiiii şiii memet abizittirtin mi -?????? ne ???? -ney degil zurna al eline oyna nıanınaıaahahhah tren de - tren - öpsün seni zeki müren - ... - kaşık de - ... - kaşık desene olm ... - ... - ya bi kere kaşık de, ne olcak - kaşık? - kızlara aşık ... heuheuhe ... kızlara aşık .. la laa laaaa - .... Murattt - Efendim? - Koyuyim de tur at! - Allah belani ... - Metinnn - Efendim? - Koyuyim de tepin! - Allah belani ... - Taylannn - Efendim? - Koyuyim de yaylan! - Allah belani ... versene olm futbolcu kartımı, ben düşürdüm onu -banane olm yerde buldum ben.. -olm bak döverim seni versene kartımı -tüüüü .. tükürdüm olm haram zıkkımlı.. -üüüağğğğğrrrk ne atıyonlan kartımı, banane tükürdüysen ben alırım yine .. -yerden alan yer köpeği, yerden alan yer köpeği -bööööö üaaaaüüaaaa, anneme söyliycem olm seni azına sıçtımın .. üüaaaakkk -kaçma lan gel buraya... -anneeeaaaaaaaaa..... yalanci yalanci sana kimse inanmas yalanci yalanci sozune kimse kanmas -bide hala devam ettirmek istedigim ama yapamadigim var onumuse gelene bi tekme birime yaptım, ikime yatım diye ona kadar devam et -tamam.birime yaptım ikime yaptım üçüme yatım dördüme yaptım beşime yaptım altıma yaptım yedime yaptım -aaaaa ne dediiiin altına mı yaptın -aaaa berke can nerden öğrendin bunu, çok kötüsün küstüm -bende -(elini uzatır) hadi boz -sen boz -küsüm küs olsun mu -olsun -seninde birim fare ikim fare die say hadi - nie - saysana - tamam. birim fare ikim fare üçüm fare dördüm fare beşim fare altım fare yedim fare - ıyyyyyy fare yemiş fare yemiş |
hehehehehe sağol
|
çok soal paylaşım için
|
kardeş saol bizde yaptık tabi bunları
|
ehuehuehuhuehu koptum ya çok çok saol
+rep |
saoll
|
çocukluğun waz gecilmezleri :)))
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.