www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   SATICI tümer'e wallpaper (https://www.cakal.net/showthread.php?t=27334)

carsi1903 07-11-2006 07:17 PM

SATICI tümer'e wallpaper

http://img74.imageshack.us/img74/255...irir8oo2lh.jpg

alıntıdır...

Stinq 07-11-2006 07:36 PM

puhahaah.komedi olmus ellerine saglık:D:D

alexdesouza20.07 07-11-2006 10:02 PM

Size kupa kazandıran bir adama bunu yapmanızı anlamsız buluyorum

servikal 07-11-2006 10:22 PM

Alıntı:

Size kupa kazandıran bir adama bunu yapmanızı anlamsız buluyorum
bırak kankim bunları bu sözler deyişler aslında kendilerine bir çok kez maç kazandıran bu sol ayaklı süper fenerimize(bizim tuncayı onlara vermemiz gibi bir şey) kaptırmanın hezeyanı istediklerini söylesinler yazsınlar tümer artık terinin son damlasına kadar bizimdir,beni para yargılar demiş e düne kadar bu adam sizdeydi size maç kazandırırken nerdeydi bu sözler şimdi düşünün bakalım o photoshopa tümermi yakışır yoksa böyle düşünenlermi sen ben nasıl iş değiştiriyorsak bu adamda değiştirir parasını versinler tuncayda size gitsin kardeşim

alexdesouza20.07 07-11-2006 10:26 PM

Amacım sataşmak değil kankim sadece fikrimi söyledim o kadar

servikal 07-11-2006 10:28 PM

nic 39 benim sözüm sana değil bu arada çarşı1903 kardeşim fenerliysen burada işin ne diyebilir e bende sorarım tümer fenerli onun burda işi ne

carsi1903 07-11-2006 10:50 PM

kimse sana neden fenerli oldugun halde burda gezıyosun demedı,ayrıca buraya hangi resmi koyacagımıda kımseye soracak degılım,ve koydugum resmıde neden koydugumu kımseye acıklamak mecburiyetınde degılım,kutfen herkes fıkrını solesın baskaları hakkında yorum yapmasın...

saygılar...

DJIN 07-11-2006 11:57 PM

ben takım tutmam taraflı diilim yani ama o adam profesyonel sonuçta para nerdeyse oda orda bugun hangi takımın hangi oyuncusu olursa olsun iyi bi para karşılığında transfer olur... hiçbir futbolcunun alnının yazısında sürekl şu takımda hayatını sürdürecek yazmaz.. beşiktaşlı arkadaşlar kusura bakmasın ama ortaya para konduğunda ortada sewgi sadakat gibi duyguların kalabileceğini zannetmiyorum...
lütfen carsi1903 ün de dedii gibi sadece yorumlara karşı yorum yapalım.
direk kişilere saldırmak olmas bjk li de olsak fb li de olsak burda kankayız hepimiz....;)

CaKaLBoT 07-12-2006 12:13 AM

Alıntı:

İlk Gönderen syhntrgt
bırak kankim bunları bu sözler deyişler aslında kendilerine bir çok kez maç kazandıran bu sol ayaklı süper fenerimize(bizim tuncayı onlara vermemiz gibi bir şey) kaptırmanın hezeyanı istediklerini söylesinler yazsınlar tümer artık terinin son damlasına kadar bizimdir,beni para yargılar demiş e düne kadar bu adam sizdeydi size maç kazandırırken nerdeydi bu sözler şimdi düşünün bakalım o photoshopa tümermi yakışır yoksa böyle düşünenlermi

öncelikle lafını bilde konus derim sana...ne demek o photoshopa böyle düşünenler yakısır lafı ???
evet bende öyle düsünüyorum ve herzaman da lafımın arkasındayım :mad: ...

tümerin size gelişi normal bir olay deildir öyle olsa mevzu zaten bu kadar uzamazdı.bu adam türkiyede beşiktaş tan baska bir külüpte oynamam avrupaya gidecem demişti ve bu lafından sonra fb ile anlastı böyle bir durumu sizin futbolcunuz yapsa sen naapardın ??? ona en ağır lafı saymazmıydın ??? hele gittiği külüp ezeli rakibin olsa ???
bide anlamadıım nokta adamı 40 yıllık fenerli gibi savunuyosunuz bu adam deilmiydi beşiktas taraftarıyla beraber karsılıklı (tribünle) fenere ana avrat küfür eden.bu adam deilmiydi kupa macındaki galibiyetten sonra tuncaya hindi baba cektiren ??????? şimdi nasıl olurda bişey yokmus gibi kabullenirsiniz bu adamı ???

bide ''tümeri fenere kaptırmanın hezeyanı içindeler ondan'' demişsin bence siz şampiyonluk ve türkiye kupasını alamadıınızdan dolayı aşırı bir hezeyanlık içindesiniz...:mad: :mad: :mad:

böyle bir tartısmaya girmezdim ama syhntrgt kanka '' o fotoshopa böyle düşünenler yakısır '' lafından dolayı üzülerek ve de biraz sinirlenerek girdim bu tartısmaya.....:mad: :mad: :mad:

DJIN 07-12-2006 12:28 AM

bir önceki mesajımda da söyledim arkadaşlar lütfen kişiye direk atıfta bulunmayalım bu saygısızlık olur birbirimize karşı...
sadece yoruma karşı yorum yazalım...bu konuda noumaahmete katılıyorum herkes kendi takımını sewer ama kendi takımınızı sawunmak isteğiyle başka arkadaşlara hakaret etmeyelim lütfen...
seviyeli tartışma yapabilen bir forum olalım...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:25 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.