![]() |
25.evrende 4 saldırıdan sonra durum nasıl
arkadaslar 25.evredeki STARWARS gezegenimde alienwars adlı oyuncuyum
4 kişi tarafından saldırılınca ne oldu dersiniz puan 7217 10577 kişi içinde 2100'e doğru geliyordum simdi 2554 bana o 4 gezegen sahibine iyi bir ittifağa girince gösterecem gününü savunmada uzay gemilerimin hepsi yok olmuşş roketatarlar 168 di 25 kalmış hafif lazer top 50 di kalmamış ağır " " 38 di 5 kalmış gaus topu 15 di 4 kalmış iyon 26 dı 10 kalmış küçük ve büyük kalkanlar yok olmuş gemiler ise birsey kalmamış ama su ay var gezeğenin yanında onu nasıl olusturuyorlar ay diyor ya o ölüm yıldızı mı bilmiyorum |
göster onlara gününü
|
4 kişi saldırmakta şerefsizlik ama
|
böö
yuh artık kim saldırdı benim sonumda o olucak sanırım aynı ewreni paylaşıyoruz üzülme yakında banada katliyama gelirler
|
Kardesler adamlar tek oyuncu ismiyle 4-5 tane gezegen oluşturuyoo
Ben 2 tane oluşturmaya calıştım olmadı ayrı oyuncu ismi istiyordu o actıklarımı da oynuyordum ama ne yazik ki dun kapatılmışşş Haksızlık inanın ki Msj gönderrdim oparatöre ama acarlarsa acılır |
var öle yapanlar kardeş bana da 3 gün aralıksız saldırdılar 2150ydüm 2600 oldum ama birini hallettim sıra diğer 7 sinde
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.