![]() |
Adminle User arasındaki Dialoglar
Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu acıyorsun.
üye: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Haci bak hele Forum yoneticisi: Evet üye: Hani derler ya , film yıldızı olmanin yolu rejisorun yatak odasından gecer diye. Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yoneticisi: evet üye: O zaman siradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz baslıklar acmayin demedik mi! üye: Biz forumla alakasız yoneticilere karisiyok mu!!! ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , ama gururlu bir üye vardı ya Forum yoneticisi: ee ? üye: Yok yani abi banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim . Üye: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Forum Yöneticisi: Evet... Üye: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Forum Yöneticisi: Uğrama bi daha buralara Üye: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Forum Yöneticisi: Administrator ın kısaltması... Üye: Soyadministrator ın olayım senin anam puhaha nasıl espri? Forum Yöneticisi: .... Üye: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarıldım ben şimdi ya!! |
huehehe...iirenç ama güzel..
|
saol farklı bir yaklaşım olmuyordur dimi bunlar
|
guzel konusmaya saygılı ve eglenceli...
|
Hoş olmuş bence :)))
|
:biggrin: :biggrin:
|
güzel olmuş :D..
|
evet güzel olmuş paylaşım için sağoıl
|
eline sağlık kanka, güzel olmuş.
|
On numara bir paylaşım eyv sağol
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.