![]() |
Tatlıses’e, PKK’ya yardım soruşturması
Tatlıses’e, PKK’ya yardım soruşturması
Ayşegül USTA / İSTANBUL Türkücü İbrahim Tatlıses dün yine adliyedeydi. Sauna Çetesi elebaşı Kasım Zengin’in, polis ifadesinde Tatlıses’in bölücü terör örgütü PKK’ya para yardımı yaptığı iddiaları üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Savcılığın ifadesine başvurmak için çağrısı üzerine Tatlıses, Beşiktaş’taki adliye binasına gelerek hakim ve savcıların kullandığı kapıdan girdi ve soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi. İbrahim Tatlıses’in ifadesinde suçlamaları kabul etmediği ve Kasım Zengin’in söylediklerini yalandığı belirtildi. Tatlıses, Sauna Çetesi davasında 23 yıla kadar hapis talebiyle yargılanıyor. |
bu şerefsizi sırf bu yüzden sevmiyorum. bu ****yi öldürmek isterim bu yüzden :S
|
yahu kardeşim suçlamanın nesini retdediyorsun zaten senin pkk yardım yataklık etmekten gbt kaydın zaten var adi herif bu milletin sırtından para kazanırsın bu milletin evlatlarına kurşun sıkan or....çoçuklarına yardım edersin :mad: :mad:
|
paylaşım için saol
|
neyini yalanlıyor ya.adamın neler yaptığı apaçık belli.bu adamı linç etmek lazım...
|
şehit babasını yargılayıp
hapis cezası veren mülkün temeli pkk'ya yardım eden bir ite ne yapar ki? hiçbirşey. mühim olan adam gibi adam geçinen naadamların buna sahip çıkmaması. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:46 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.