![]() |
Ankara Gölbaşı Aquapark'a gitcek olanlar dikkat...
Gitmeyi dusunenlere benım gordugum eksıklıklerı aktarmak istedım kankalar...
1. İnternet sitesinde 18 tane oyuncak war diye yazıo ama 6 tane yetişkin oyuncagı war... 3 tanede cocuk oyuncagı ... 2. Elektrikler kesildi oyuncakların hiçbirisi calımadı. Jeneratorlerı yok... 3. Elektrikler olsa bile sadece 4 oyuncak calısıyodu... :) 4. Ortalarda herhangi bişe dasılacagınız yetkılı veya yetkısız kımse yok... (Biz birilerini aramıstık bulamadık)(Ne işim war ortada gezen yetkılılerle falan demeyın) 5. Yiyecek sıkıntısı var. 5 adet gozleme ıcın 2 saat sıra bekledım.. Kola içinde ayrıca 1 saat kadar beklemem gerektı... Dolapta soguk kola kalmamış sıcak sıcak ... (yersen) Gözlemenın basına kucuk bı kızı koymuslar, Yetiştiremıyodu . (Neden gozleme? = Diger yiyeceklerin sırasına gırmeye gozum yemedı:) 6. Orasının sahıbı tanju colak deılmıs arkadaslar... SAdece %2 hissesi warmış :) şimdilik bu kadar... Kimseyı ordan sogutmak ıstemem... Esenboğa yolunda anadolu otelı aqua parkı daha guzel... Bide incek koyunde warmış (oraya henuz gıtmedım) |
saoll
|
ankaralı değilim ama ankaralı arkadaşların çok işine yarar.aslında gazeteye yaz bunu görsünler halkı kandırmak neymiş
|
evet bunu daha önce giden bi arkadaşımdan duymuştum...saol gerçi kötü bir reklam olmuş ama
|
bu forumu sevdım ben yaa..
cok işime yaradı kanka saol paylasım ıcın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.