![]() |
Iste Erkeklerin Birer Melek Oldugunun Kaniti
>Birgün ormancinin biri dallari nehrin üzerine
>sarkan agacin dallarini keserken baltasini suya düsürür. > >> >Aman tanrim" diye bagirdiginda bir peri belirir ve > >> >"Ne diye bagiriyorsun?"der. Ormanci baltasini suya düsürdügünü ve >yasamini sürdürebilmek için o baltaya ihtiyaci oldugunu söyler. Peri >suya >dalar ve elinde bir altin balta ile tekrar belirir. "Baltan bu muydu ?" >diye >sorar. Ormanci"hayir"diye cevaplar. >Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüs >bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "Baltan bu muydu ? >Ormanci yine "hayir" diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve >bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. >"Baltan bu muydu ?" Ormanci "evet" der. >Ormancinin dürüstlügü perinin çok hosuna gider >baltalarin üçünü de kendisine verir. Ormanci mutlu bir sekilde evine >döner. >Bir zaman sonra ormanci esiyle birlikte nehir boyunca >yürürken karisi >suya düser.Ormanci"aman tanrim" diye bagirir. >Peri yine belirir ve sorar: "Ne diye >bagiriyorsun ?" >Ormanci" karim suya düstü der. >Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte >geri döner."Senin karin bu mu?" diye sorar. >Ormanci "evet" der. >Peri sinirlenmistir, "Yalan söylüyorsun, gerçek bu degil" der. >Ormanci "özür dilerim peri, ortada bir yanlis anlasilma söz >konusu. Eger >Jennifer Lopez için hayir deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile >geri dönecektin, ona da hayir deseydim karimla dönecek ve her üçünü de >bana >verecektin. Ben fakir bir adamim ve üç karimin sorumlulugunu >tasiyabilecek >durumda degilim. Jennifer Lopez'e evet dememin sebebi budur... >Bu hikayeden alinacak ders : Ne zaman bir erkek yalan >söylüyorsa bunun >iyi ve saygin bir nedeni vardir ve bu baskalarinin yarari içindir. >Kendileri için birsey istiyorlarsa ekmek çarp-sin-dir!!!! ehuhehuhe:biggrin: :biggrin: :biggrin: |
paylaşım için saol ama konu daha önce verilmişti sanırım
|
konu daha once verilmişti ama sen farklı bir yorum eklemissin sonuna ve eline sağlık...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.