www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Fenerbahçe 1 - Valencia 2 (https://www.cakal.net/showthread.php?t=29615)

kasirga78 07-21-2006 12:16 AM

Fenerbahçe 1 - Valencia 2

Fenerbahçe 1 - Valencia 2

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıkları kapsamında son maçını Valencia ile oynadı. Karşılaşmadan takımımız 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada Fenerbahçemizin tek golünü 24. dakikada Alex atarken, Valencia’nın gollerini 28. dakikada Baraja ve 70. dakikada da Pintos kaydetti.

kyurekli 07-21-2006 12:38 AM

2 top direkten döndüüü ama fener hala aynı fener hani koşacak takım bu mı koşcak fanatik fenerliyim yanlış anlamayın ama 100. yıldayıs ve o kadar eksik warken tek transfer tümer ve gündemdeki ünlü yıldıslarda yerini duyulmamış isimlere bırakıo ZİCO JAPON MİLLİ TAKIMININ SOL BEKİ ALEX İ İSTİYOMUŞ YASIK LAN ONU FELAN ALIRLARSA M. HANİFİYİ OYNAT DAHA İİİ AYIP AYIP 100. YIL VE GENE FENER AYNI

ege10 07-21-2006 12:53 AM

Tesekkürler paylasimin icin.

Angel of death 07-21-2006 09:58 AM

Alıntı:

İlk Gönderen kyurekli
2 top direkten döndüüü ama fener hala aynı fener hani koşacak takım bu mı koşcak fanatik fenerliyim yanlış anlamayın ama 100. yıldayıs ve o kadar eksik warken tek transfer tümer ve gündemdeki ünlü yıldıslarda yerini duyulmamış isimlere bırakıo ZİCO JAPON MİLLİ TAKIMININ SOL BEKİ ALEX İ İSTİYOMUŞ YASIK LAN ONU FELAN ALIRLARSA M. HANİFİYİ OYNAT DAHA İİİ AYIP AYIP 100. YIL VE GENE FENER AYNI

aynen katılıyorum kardeşim...

CaKaLBoT 07-21-2006 12:12 PM

saol paylaşım için...

yamaan38 07-21-2006 12:22 PM

bende aynı fikireyim. koşan pres yapan daha canlı bir takım istiyoruz

alexdesouza20.07 07-21-2006 03:12 PM

Ben takımın oyununu şu an için beğendim.Kankalar sonuçta takım çok yoğun bir programdan sonra maça çıktı.Normal seviyelerinde deillerdi yani.Ama ona rağmen sahada valenciayı ezdik.Direkten dönen toplar semihin kaçırdığı goller...
Takım iyi yolda baksanıza alex bile koşmaya başladı.Attığı golü ayakta alkışladık hepimiz...
Ben bitek kaptan ümiti beğenmedim bu yıl.Sanki aklı başka yerlerde.Ama o da kendine gelir.
Ufuk aydınlık renkdaşlar.Karamsar olmayın...

servikal 07-21-2006 04:22 PM

Alıntı:

İlk Gönderen nic39.07
Ben takımın oyununu şu an için beğendim.Kankalar sonuçta takım çok yoğun bir programdan sonra maça çıktı.Normal seviyelerinde deillerdi yani.Ama ona rağmen sahada valenciayı ezdik.Direkten dönen toplar semihin kaçırdığı goller...
Takım iyi yolda baksanıza alex bile koşmaya başladı.Attığı golü ayakta alkışladık hepimiz...
Ben bitek kaptan ümiti beğenmedim bu yıl.Sanki aklı başka yerlerde.Ama o da kendine gelir.
Ufuk aydınlık renkdaşlar.Karamsar olmayın...

artı luci+anelka+appiah+tuncay ilk onbirde yok ve biz genede valencia yı ezdik yalanmı ,ha tek kazmalığı yine volkan yaptı ümit gene uyuyordu ve can bu takımın vazgeçilmezi olacağını gösterdi takımımızı bende beğendim

aLeMDaR 07-21-2006 08:09 PM

Teşekkürler...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:52 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.