![]() |
kuveyt teki kadınlar (igrenç cevap!!)
KUVEYT'TE KADINLAR
Korfez savasindan önceki yillarda Amerikalı bir bayangazeteci kadinlarla erkeklerin toplumdaki yeri konusunda bir yazı hazırlamak uzere Kuveyt'e gelmisti. Gozlemleri sırasında dikkatini ilk çekengörüntü, kadınların eşlerinin beş adım gerisinden yürüdükleriydi. Yillar sonra aynı gazeteci bir yazı dizisi icin yeniden Kuveyt'e geldiğinde bu kez değişik bir görüntü ile karşılaştı. Kuveyt'te şimdi kadınlar önde yürüyorlar eşleri ise bes adım arkalarından geliyordu. Amerikalı bayan gazeteci, Kuveyt'te bir kaç yıl içinde meydana gelen bu değisikliğe çok şaşırdı. Ve kadınlardan birine yaklaştı,kendisinin de bir kadın olmasının verdiği çoskuyla sordu.: "Bugördüklerim inanılmaz birgelişme. Söyler misiniz lutfen bu değisikliğin sebebi nedir?" Kuveytli kadın Amerikalı gazetecinin yüzüne bir süre dik dik bakti, sonra soruyu tek sozle yanıtladı: "Mayınlar." alıntı... |
bu erkekler çok garip yada kadınlar çok garip
|
walla çk ilginç ne diyebilirimki hayret doğrusu
|
cok sasırdım...erkeklik bumu????
|
teşekkürler paylaşım için
|
Alıntı:
|
Bu gerçekmi acaba
|
eywallah iyiymiş :) erkekler işini bilio :)
|
kankalar buna aşk diyelim kadın kocası için olmeyi göze aliyo yane bakiş açisi sonuçta
|
Yazık yaw kadıncazlara. Boyle erkek musfetteleri erkeğim diye dolaşıyor. Tabi her erkek osmanlı erkeği olamaz ki vatanı, milleti , çoluk çocuğu için namusu için hayatını feda edecek mangal yürekli.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.