![]() |
dayı heyhat ve yeğen vedatın muhabbeti...:)
-alo ?
-buyrun,santral..alo.buyrun? -şey heyhay beyi bağlarmısınız? -heyhat beyi bağlayamam.sen şimdi niye diyeceksin,de! -niye? -heyhat bey kocaman bir adam .onu bağlayacak ne dermanım var ,ne de ipim.bir sahibi varsa o bağlamıstır zaten bağlayacağı yere, -dayı yoksa senmisin? -kiminle müşerref oldum? -heyhat dayı ben vedat! -vedatçım naber? -dayı niye kafa buluyon benle santral filan diye? yok yeğenim hakkaten öyle .arkadaş namaza gitti bende yerine bakıyorum -peki dayı arkadasın namazdan gelince arayayım ben rahat rahat konusalım... ===========>>>>>>> -alo,santral mi? -evet! -siz santralmısınız? -yok,jeneratörüm! -ne istiyorsunuz kardeşim? -ben heyhat beyi aramıştım da,o jeneratörün ,pardon sizin namaza gittiginizi söylemisti de..sonra o yerine geçince ..siz santrale gelince.. -beyfendi, ne diyorsunuz siz?jeneratörmü namaz kılmış,santral ne demiş?hayrettin bey de kim? -şey..yanlış numara olma ihtimaliniz var mı ? -tövbe tövbe ,çattık yahu... |
sağol
|
sağol
|
:))) güzel
|
:)) güzeldi saol
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.