![]() |
anlamsız
her onune gelen konu acıyor bir seyler yazmak onemlı sanıyor...
ama baska sıtelerdekı yazıları kopyala yapıstır mantıgıyla yaklasıyorsunuz walla istersenız banlayın ama herseyı soylecem bu da sunu gosterıyor:::: kopyalamak prım yapıyor mıllet tesekurler. sagol. bencede. elıne saglık gıbı cevap yazarak mesaj sayısını artırıyor ama bunu saglık konusunda yapmayın neolur medyadakı haberlerın zaten cogu yalan bazılarıda bunun yayılmasna (sagolsunlar...!) katkıda bulunuyorlar. hıcde ıyyı yapmıyorlar.. sak sak cılarıda var ya :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
İlk mesajında insanları eleştiriyorsun madem sen daha iyisini yap
|
bu arkadas doktormu banlayın hıyarı
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben bu arkadası tanıyorum ...tıp fakultesi ogrencisi bu siteyi ben ona tavsiye etmistim ..yani ona hava atmayın tıp konusunda sizden cok sey biliyordur (arkadaslar ondan oyle demistir bence) ....
arkadasım bu lafından sonra yazılarını goruruz insallah burada ... |
sağlık konusunda size hak verecem de sayın büyüğüm...:smile:
ama verseau'nu dediği doğru ise ve yaş 76 olup, hala tıp fakültesinde okuyor iseniz, sağlık konusunda sözlerinize nasıl güveneceğiz.;) |
Alıntı:
|
Abi Abicim İnternette Kopyala Yapıştır Yapacağımıza Kafamızdanmı Sağlık Problemlerini Çözelim Madem Sağlıkçısın Kime Hava Atıyon...
|
neeee tıpmı fakkültemmi dohtormu ameneyyyyy:biggrin: :eek:
fasia,periton,servikobaziler fractur,troid ca,campell,koledokolestisiasishishsi, splektomi,hypertroid,mezo,dura,epidermis,tuberista stibias,collumfemuris:biggrin: bil bakkem ne uzmanıyım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.