![]() |
kardeş sen indirip denedinmi açılıomu çükü baktım bu oyuna intte araştırdım playstation 2 için felan yazıodu
|
arkadaşım bunları indirdimde bir dosyayada çıkarttım ama yüklemeyi nası yapacaz ltfn söyle bu oyunnu ara ara bulamıyorum şimdi şans var ltfn syle de açıyım ltfn ağlıyacak drumdayım
|
saol kanka nasıl yükleyeceğimizide anlatırsan seviniriz boşuna indirmeyelim
|
gksl_can kardeş bu oyunu nasıl yüklicez söylemeyi düşünüonmu acabaa??????????
|
evet arkadaslar bu oyunu indirdim ve oynuyorum hicbir sorun yok gonul rahatligiyla indirebilirsiniz nasil oynayacaginiza da gelince soyleyim yapacaginiz tek sey acilan dosyanin icine girip orada (F1 2006 f1 Challenge 99-02 Image space incorporated) evet bu verdigim yaziyi bulup bir kere tiklamaniz yeterli sonra analiz gelecek karsiniza oradanda grafik cozunurlulugunu ayarlayin ve devam deyin sonrasi oyun acilacak ve istediginiz arabayi secip keyifli bir yaris yapabilirsiniz iyi eglenceler. (Ayrica bu oyunu veren arkadasa tesekkur ederim ama bi ricam actigi konuyla da ilginirse sevincem selamlar iyi calismalar..
|
ne oldu arkadaslar oyunu acan varmi..acaba?
|
çok saolun açtım oynuyorum gzlde ama bu çok kolay zorluğunu arttıramadım:D
|
arkadaşlar benim gstergelerim falan resimdeki gibi çıkmıyo bunu nasıl düzelticez
|
ya bide bu oyun demo felan deil dimi
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.