![]() |
admin ve pişkin üye
Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu acıyorsun.
cakal üye: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! --- cakal üye: Haci bak hele Forum yoneticisi: Evet cakal üye: Hani derler ya , film yıldızı olmanin yolu rejisorun yatak odasından gecer diye. Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! --- cakal üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee cakal üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! --- cakal üye: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yoneticisi: evet Cakal üye: O zaman siradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! --- Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz baslıklar acmayin demedik mi! Cakal üye: Biz forumla alakasız yoneticilere karisiyok mu!!! ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! --- Cakal üye: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , ama gururlu bir üye vardı ya Forum yoneticisi: ee ? Cakal üye: Yok yani hacı banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim . --- Cakal üye: Hacı sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Forum Yöneticisi: Evet... Cakal üye: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Forum Yöneticisi: Uğrama bi daha buralara --- Cakal üye: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Forum Yöneticisi: Administrator ın kısaltması... Cakal üye: Soyadministrator ın olayım senin anam puhaha nasıl espri? Forum Yöneticisi: .... Cakal üye: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarırdım ben şimdi ya!! --- Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! Cakal üye: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned! |
cakal üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Forum yoneticisi: ee cakal üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! teşekkürler |
süper teşekkürler
|
güzeldi tşkler
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.