![]() |
Şifreyi Sevgi Çözer
Hor bakışlı büyük balıklar azgın sularda
Tolerans bekleyen küçük solucanlar yenik düşmüş Umut denizine kurşun saplanır Zeytin ağacı ayağında mertlik Hırçın bakışlara kafa tutar Yıldız toplamaya çıkmış dilek Anlamsızlık arifesinde sözcükler Tırnak arasında güven Yargı insafsız Sözler idamlık. Öfke, kin dost meclisinde refakatçi Sorgu sual başında muhbir Önyargıların gölgesinde özgürlük… Medeniyet kapıda kalmış Saygı pohpohlanmak ister Ruhumuz vurgun yemiş Hüküm giymiş yürek Kapaksız ama gizli saklı Şifreyi sevgi çözer… |
saol..
|
güzelmiss
|
Agliyorduk Yesil Yesil
Bir sonsuz bakis Bir olumune dokunus.. Yetmiyordu Sana doymuyordu su amansiz yurek... Bir kuru yaz aksaminda, Agliyorduk yesil yesil Yagmur olup, cemrelere inat tane tane dusup yesertiyorduk corak topraklari.... .............................. Bir nesrin aciyordu zamansiz Saskin... Oksuz.... Yalniz.... Agliyor...Soluyordu..Sahipsiz... ............................. Sen, Bahar olup doguyordun gozlerimde Dudaklarinla tebessumlerle Butun cirkinliklerden arinmis berrak ve tertemiz sevdanin simgesi olan Beyaz lalelerle susluyorsun ellerimi... Dokunuyordum ipek gibi yapraklarina... Icime saliyordum bana zozani hatirlatan kokusunu... .................................................. ........ Seni ben, sonsuz sevdamla nakis nakis isliyordum tenime Seni ben, Mihliyordum gozlerime.... DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER BU SENİN İÇİN |
paylasım ıcın saol
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.