![]() |
KeLebeK giBi öLüp kaLsam
Tam seninle yoğunlaşmış,anlatırken sevdamı ,
resmine bir kelebek konuverdi. Elime … gecenin ağır karanlığında, odama neden gelmişti özgürlüğü değil de, ışığı seçmişti, Neden…! Tıpkı senin gibi onu uzaktan sevdim, sevdim İncitmemek için nazik bedenini, onunla sabahlara kadar sohbet ettim Kısa ömürlü bu güzel kelebeğe, sevdayı,aşkı, sevmeyi, bilebildiğim kadar anlattım Anlatan pek iyi anlatmasa da Anlayan, Anlamaya çalışan, sanki anlıyordu beni... Hiç masamdan gitmedi, sanki can kulağıyla dinledi sabaha kadar, sana olan sevgimi,sevgini... Bende ; özgürlüğü değil, seni seçsem, bir gece ışık dolu odana , bir kelebek gibi süzülüp girsem, ben seni sabahlara kadar seyretsem , seni bıkmadan dinlesem, sende beni okşasan… Bana gerçek te sevmeyi, Bana gerçek aşkı anlatsan . Sonra pencerelerini kapatsan üstüme, odanda misafir kalsam, dışarı çıkamasam, inan hiç aldırmam. Tıpkı, bir güzel kelebek gibi BİR KENARDA ÖLÜP KALSAM... Ne olurdu. Ne olurdu. |
saol..
|
ellerine sağlık
|
tşk...güzledi...
|
bakışını gördüm
gözlerini kapattığın zaman mahsun olmama izin vermedin ve ben bir şey yapmasam bile bol bol ağladın artık bana hiç bir şey söylemeyeceksin hiç ama hiç bir sürü adam çiçekler getirdi nutuklar bile söylendi ben hiç bir şey söylemedim seni düşündüm.... p.soupault |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.