![]() |
daha ne olsun anne ogul ewlendi
Daha Ne Olsun Anne Oğul Evlendi
Geçtiğimiz haftalarda firlandiyalı bir anne oğluyla evlendiğni açıkladı. Yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu. " Ben şuan 46 yaşındayım kocamla evlendim mutluydum oğlum strekon doğduktan 1 yıl sonra babasıyla şiddetli geçimsizlikten ayrıldık daha sonra hiç haber alamadık oğlumun 19lu yaşlarında ona karşı olan duygularımın değişikliğe uğradığını fark ettim onunda bana bakışı değişmeye başladı 2 yıl sonra birbirimize ait olduğumuzu anladık ve evlendik." -Size karşı çıkan oldumu? "Tabi ama biz birbirimize aidiz kimse bizi ayıramaz gerekirse dünyayı karşımıza alırız." -İlerideki planınız ne? "Çocuk düşünüyoruz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: " -Oğlunuzla cinsel ilişkide bulundunuzmu? "Bir kaç kez ve hiç pişman deilim.... |
yuh artık..nasıl bir mideyse bu...
|
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ***
küfürlü msj yasaktır ne ile alakalı olursa olsun içerik edit.. by_bluekeys |
yuhhhhhhhhhhhhh
|
Oooohaaaaa.....!
|
YUHhhhh
demekten başka birşey gelmiyor aklıma |
yuhhhh *******sizim midenizi...
küfürlü msj yasaktır ne ile alakalı olursa olsun içerik edit.. by_bluekeys |
vallahi oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa aaaaaaa dünyanın hali ne olmuş......
|
ablada baya genişmiş
|
bişey söyliyebilirmiyim????????ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.