![]() |
Gmail Davetiyesi İsteyenler Buraya (CAKAL.NET)
ben bir paylaşım zinciri oluşturmak istiyorum kankalar, uzun zamandır kullanmadığım 47 gmail davetiyesi mevcut, siz saygı değer çakal net üyeleri ile paylaşmak istedim, gmail olmayan kalmasın istiyorum,
ayrıca davetiye kabulu halinde açılışta sizinde 19 davetiye hakkınız bulunuyor bu gün geçtikçe artıyor, sizde davetiye isteyenlere bu başlık altından yardımcı olursanız sitemiz ihya olur eee lafı uzatmadan var mı davetiye isteyen, email adresinizi yazın davetiye cebinizde www.cakal.net farkıyla |
ben istiyorum kanka, ama pm atarım, kankalardan utandığım veya çekindiğim için değil, bole şeyler gizli yapılır, diye dusunuyorum ve pm atıyorum,
|
davetiyen gonderildi administrator, hayırlı olsun bu başlığı takip etmeyi unutma kanka
|
|
bunu neden önemli bölümüne aldınz anlamadım 47 tane neymş http://gmail.afraid.org bu adrese grn adresinzi yazın istediinz an istediinz kadar davetiye beleş gelsn!!!
|
Alıntı:
paylaşım için saol. ayrıca bendede davetiye war. isteyenler için burdayım. selametle.. |
dostum biz kendi içimizde paylaşımı buyutelim diyoruz, baska sitelere ihtiyacımız yok, biz buyuk bir aileyiz,
[email protected] davitiyen gonderildi kanka hayırlı olsun |
[email protected] a mail atarsanız davetiye gönderebilirim.
|
bu paylasımdan tum cakal net ailesının faydalanmasınıo saglamaya yardım etttıgınız için
|
Eyvallah
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.