![]() |
Ne dilediğinize dikkat edin :)
> Çok karizmatik ve yakışıklı bir adam yanında bir
> devekuşuyla bara girmiş, herkes şaşkın falan öööle adama > bakıyolar, adam bara yanaşmış: > "Barmen bana bi viski, onada büyük bi bardak su." Barmen > talepleri yerine getirmiş, bi tek, iki tek, saatler > ilerlemiş,adam: "Hesap lütfen!" demiş. > Barmen hesap pusulasını uzatmış, adam elini cebine atmış, > parayı çıkartmış,tam hesapla aynı. > Ertesi gece adamımız geri gelmiş, yanında tabii devekuşuda > var; "Barmen bana bi viski, onada büyük bi bardak su." > Barmen istediklerini vermiş, bi tek iki tek, saat geç > olmus, adam hesabı istemiş, barmen hesabı göstermiş.Adamımız elini > cebine atmış, çıkartmış,tam hesap miktarı. > Barmen şaşkın ama nafile. > Bikaç gece sonra adamımız devekuşuyla beraber geri gelmiş. > Barmenin içi içini yiyo. Adam: > "Bana bi viski, ona da su ver." > Barmen emre amade, yerine getirmiş, gece ilerlemiş, > adamımız hesabı istemiş, barmen bol küsüratlı saçmasapan bi miktarı hesap olarak adama vermiş. Adam elini cebine atmış, çıkartmış, > yine tam hesap. > Barmen oynatmak üzere. Dayanamamış: > "Beyfendi bi süredir barımıza gelip gidiyorsunuz, kusura > bakmayın ama bişey sormak istiyorum, yoksa kafayı yiycem. Her gece > cebinizden çıkan para hesapla kuruşu kuruşuna aynı oluyo. Bunu nasıl > başarıyorsunuz?" > Adamımız gülümsemiş: > "Bi gün karşıma bi cin cikti, üç dileğimi sordu. İlk > olarak; karizmatik ve yakışıklı bi tipim olmasını istedim.İkinci > dileğimde, ne almak istersem isteyim, elimi cebime attığımda parası > aynen cebimden çıksın istedim." > Barmen: "Peki kızmayın ama bu kuş ne iş?" > Adamımız: > "Onu hiç sorma, son dilegim; beni hiç bırakmıycak uzun > bacaklı bi piliçti.Yanlış anladı şerreffsizz. |
Heehe süper...
|
heheehe süperr :)))))))))9
|
süper olmuş kardeş....
|
hehehe harika
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.